Oldal frissítése

COWON Black Box AE1 32 gigabájt fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AE1 32 gigabájt fekete

A cég Cowon Systems 1995-ben alakult a dél-koreai fogyasztói elektronikai gyártó és szoftver bővült 2000-ben az ipar hordozható lejátszók, amely most magját képezi az üzleti. Bárhol Cowon részt a tesztelésben, a győztes.

Ez egyedülálló
Jól mutatja a tettes közlekedési baleset miatt COWON Black Box AE1 már nem jelent problémát. Ez a digitális fényképezőgép a kocsiban a legegyszerűbb eszköz bizonyítania ártatlanságát a közlekedési balesetek során az utazás járművet. COWON Black Box AE1 ez a helyes megoldás, hogy elfogadható legyen a pénz, hogy biztosítsák és az esetleges komplikációk, ami megtörténhet minden vezető.

Wide Angle
Az egész jelenet, mielőtt a jármű fogott széles 120 ° -os szögben. Digitális fényképezőgép AE1 ezért ne hagyja ki a kereset az ellenkező irányba. Videók tárolása a belső memóriában 32 GB, majd meg kell hosszabbítani microSD memóriakártyák, amely támogatja az akár 32 GB (nem tartozék).
Ez a modell egy beépített G-szenzor, amely lehetővé teszi, hogy a felvételek bármely autóbalesetben.
Az érzékelő tárolja és zárak ez az esemény a felülírás, ha játszani a hurok. Fontos feljegyzések is biztonságos és tárolja a memóriában.

éles kép
A magas 1280x720 felbontás, 30 képkocka másodpercenként, és a kiváló minőségű CMOS-érzékelő, akkor már nem kell a problémát a felvétel a rendszám olvasható tettes baleset vagy közlekedési jogsértés.
Top kép, hanem használni, mint egy figyelemre méltó rekordot az utazások, és lehet kép a vakáció. 

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Kijelző mérete 2,8 "

Elemek

Tápellátás típusa Akkumulátor
Kód:  JV662b8
Termékszám:  8809290185198
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10