Oldal frissítése

COWIN E7, fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COWIN E7, fekete

Minden igazi zenerajongó tudja, hogy a fej- és fülhallgatók esetében nem csak a hangzás, a kényelem is fontos tényező. A(z) COWIN E7, fekete Mikrofonos fej-/fülhallgató hihetetlenül kényelmes, fejpántjának köszönhetően. Remekül alkalmas zenehallgatáshoz otthon vagy a városban. Zárt konstrukciója garantálja a kifogástalan zajkiszűrést. Ezen fej-/fülhallgató praktikus mikrofonnal is rendelkezik. 22 Hz és 20000 Hz közötti frekvenciatartománnyal garantált a minőségi hangzás.

A(z) COWIN E7, fekete fej-/fülhallgató fontos funkciói

  • A fej-/fülhallgató súlya: 680 g
  • Stílusos Fekete színű
  • A(z) COWIN E7, fekete fej-/fülhallgatóval a kedvenc zenéid még élvezetesebbek

A(z) COWIN E7, fekete megörvendeztet praktikus mikrofonjával

Minden játékos díjazni fogja az ügyes mikrofont. A(z) COWIN E7, fekete mikrofon hibátlan kapcsolatot biztosít a csapattársakkal, bármilyen alkalmazáson keresztül. A kör alaknak hála az az érzésed, hogy a hang minden irányból érkezik.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  COW001a
Termékszám:  E7NOANC-BLACK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20