Oldal frissítése

Cougar Speed II-L

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cougar Speed II-L

A COUGAR Speed II egérpad egy kitűnő csatatér minden játékos számára. A gumi alap és textil felület alul a tökéletes tapadást az asztalon, felül a síkosságot és a kiváló szabad mozgást biztosítja.

Legfontosabb jellemzői

  • Gumi alap a maximális tapadásért, sima szövet a minden irányba történő könnyű mozgásért
  • Folyadékálló, továbbá a különféle hirtelen mozgások sem tesznek benne kárt
  • Vastagsága mindössze 5 mm - így észre sem veszi
  • Optikai és lézeres egerekhez egyaránt tervezve, az érzékelők maximális kihasználásáért

Tökéletes kényelem minden játékosnak

Az 5 mm-es vastagság kiváló kényelmet biztosít a hosszú játékokhoz is, mely során észre sem veszi majd az egérpad jelenlétét. Alapja minden felületen helytáll, a hirtelen mozdulatoktól sem veszik el stabilitása. A felület optikai és lézeres egerek érzékelőivel egyaránt használható, a maximális játékélményt elérve így. Az összetevők kombinációja garantálja továbbá a tökéletes hordozhatóságot egyik helyről a másikra anélkül, hogy a minőség romlana, vagy az élettartam csökkenne.

Kód:  MH905h1
Termékszám:  3PSPELBBRB5.001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10