Oldal frissítése

Cougar Mouse Vacuum Bungee Bunker

4,5 7 értékelés
8 190 Ft

Cougar Mouse Vacuum Bungee Bunker

Ha vezetékes egered van, biztosan veled is megtörtént, hogy a kábel néha kellemetlenül útban van vagy beakad az asztal sarkába és a legrosszabb esetben teljesen összekeveredik. Nagyon ügyes megoldással állt elő a Cougar vállalat, amely bemutatja ezt a precízen kidolgozott és designos kábeltartót. 

Legfontosabb jellemzők

  • Design kivitelűkábeltartó
  • Precíz kidolgozás
  • Tapadókorong a maximális stabilitáshoz
  • Rugalmas kar
  • Kompakt méret és kis tömeg

A minőség megmutatkozik

Ez a praktikus kábeltartó egy mozgatható karral rendelkezik, amelynek köszönhetően nem leszel a mozgásban korlátozva és az egér irányítása is gondtalan lesz. A csatlakozó kapcsok rugalmasak, mivel az egerek többségénél biztosított a  kompatibilitás és hozzáigazodik bármilyen kábelá tmérőhöz. A szabadalmaztatott designt egy speciális  tapadókorong egészíti ki, amely páratlan stabilitást nyújt még  egyenetlen felületen is.

És kell ennél több? A tartót kompakt méretek és  kis tömeg jellemzi (csak 85 g), így ha gyakran látogatsz  LAN-partira, egyszerűen tedd a  hátizsákodba és nem fog sok helyet foglalni.   

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Rugalmas kar

Szín

Szín Fekete
Kód:  MH905f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3MMB1XXB.0001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20