Oldal frissítése

Coshare HD10E white

5 3 értékelés
28 490 Ft

Coshare HD10E white

Tökéletes megjelenés, mintha a fodrásztól jönnél? A közkedvelt Coshare gyártó által készített hajszárító nagyszerű választás, hogy ezt elérd. Imádni fogod, hogy hatékony és gyengéd ápolást biztosít a hajnak. Ez a nagyszerű hajszárító hasznos funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. A hajszárítót nagy teljesítményű motor hajtja, amely hosszú élettartammal büszkélkedhet, teljesítményfelvétele: 1600 W. 4 hőmérséklet-fokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt.

Hajszárító Coshare HD10E white ...
Hajszárító Coshare HD10E white ...

A népszerű Coshare HD10E white hajszárító fontosabb előnyei

  • A közismert Coshare hajszárító garantálja, hogy szuper frizurát készítesz magadnak
  • Az ionizátornak hála hajad sima és puha lesz
  • A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele: 1600 W
  • 4 hőmérsékletfokozat található rajta
  • A frizura tökéletes rögzítéséhez hideg levegőre is át lehet kapcsolni
  • A kábel mérete: 2 m
  • Felmelegédese gyors, így nem kell várakoznod
  • Színe: fehér

Ionok az egyenletes és puha hajért

A népszerű Coshare hajszárító ötvözi a vonzó megjelenést és a hajat ápoló funkciókat A tökéletes frizurához vezető első lépés a hajszárítással kezdődik, hiszen elengedhetetlen a későbbi hajformázáshoz. A közismert Coshare hajszárító az ionizátornak köszönhetően a sima és puha haj kulcsa. Az ionizátorral ellátott hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek hidratálják a hajat, miközben megakadályozzák a nem kívánt szárazságot és a sima hajkoronát biztosítanak. Az ionok segítségével puha, fényes és lágy esésű lesz a hajad. A hideg levegő gomb ideális a frizura végső rögzítéséhez, mivel nem nehezíti el és nem melegíti túl a hajat. Felmelegédese gyors, így nem kell időt vesztegetned a kívánt hőmérsékletre való várakozással.

Hajszárító Coshare HD10E white ...

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Gyorsmelegítés

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 600 W
Hőmérséklet fokozat 4
Kábel hosszúsága 2 m

Szín

Szín Fehér
Kód:  COSFV01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6972391289781

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20