Oldal frissítése

Coshare HD10E Premium white

4,0 2 értékelés
40 190 Ft

Coshare HD10E Premium white

Fontos a számodra, hogy hajad mindig jól álljon? A közismert Coshare által megálmodott hajszárítóval mindet játszi könnyedséggel érheted majd el. Imádni fogod, mert gyengéd és kíméletes. Ez a kiváló hajszárító jól kihasználható funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. A hajszárító hatékony motorral van felszerelve, amely hosszú élettartammal rendelkezik, és teljesítményfelvétele 1600 W. 4 hőmérséklet-fokozat közül választhatsz. A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor gondoskodik arról, hogy a levegő egyenletesen kerüljön a tincsek közé. A szabad levegőn történő száradáshoz hasonlít, ezáltal nem lesz göndör a hajad, és fantasztikus hajkoronád lesz. A styling szűkítő ötletes kialakításával büszkélkedhet, amely nagy sebességű légáramlást eredményez, lehetővé téve, hogy szakaszosan formázd a frizurát, miközben a frizura többi részét érintetlenül hagyod.

Hajszárító Coshare HD10E Premium white ...
Hajszárító Coshare HD10E Premium white ...

A neves Coshare HD10E Premium white hajszárító legfontosabb tulajdonságai

  • A közismert Coshare hajszárító segítségével hajad puha, lágy esésű és fényes lesz
  • Az ionizátornak hála hajad sima és puha lesz
  • A hajszárító a hosszú élettartamú motornak köszönhetően rendkívül megbízható, továbbá teljesítményfelvétele: 1600 W
  • 4 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • Hideg levegő is a rendelkezésedre áll a frizura befejezéséhez
  • A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelméret: 2 m
  • Nem kell sokáig várni, mert gyorsan felmelegszik
  • Színe: fehér

Ionok a lágy esésű haj érdekében

A népszerű Coshare hajszárító nemcsak stílusos megjelenésével, hanem gyengéd, a hajat ápoló funkcióival is lenyűgöz A tökéletes frizura első lépése a hajszárítás, hogy sima legyen minden hajszál, mielőtt vasalod vagy hullámosítod a hajad. A közkedvelt Coshare hajszárító az ionizátronak köszönhetően sima és egészséges hajat biztosít. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal teszi a dolgát amelyek segítenek hidratáltan tartani a hajat, miközben megakadályozzák a kiszáradását. Az ionok segítségével puha, fényes és lágy esésű lesz a hajad. A frizura tökéletes állapotban tartására van egy gomb a hideg levegőre való átkapcsoláshoz, amely rögzíti a hajat. Nincs hosszú várakozás, hiszen gyors bemelegedés funkcióval rendelkezik, így időt spórolsz, hiszen nem kell hosszasan várakozni a kívánt hőfokra.

Hajszárító Coshare HD10E Premium white ...

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Gyorsmelegítés

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 600 W
Hőmérséklet fokozat 4
Kábel hosszúsága 2 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor

Szín

Szín Fehér
Kód:  COSFV03
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6972391289774

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20