Oldal frissítése

Corsair Neutron XTi Series 7mm 960GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Neutron XTi Series 7mm 960GB

A Corsair Neutron XTi Sorozat SSD meghajtóját elhívatott gamereknek és olyan szakembereknek tervezték akik órákat töltenek a számítógép előtt, igényes projekteken dolgozva. Az extra gyors átviteli sebességnek köszönhetően, mely minden esetben egyenletes marad, nem kell tovább idegeskednie az adatok lassú betöltése miatt.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedülállóan gyors tárolás
  • Egyenletes teljesítmény minden esetben
  • Fejlett adatvédelem
  • Akár 95%-kal kevesebb energiafelhasználás
  • Garantált megbízhatóság 5 éves jótállással

Intelligens gondolkodás

A meghajtó minden esetbeli működését garantálja a kiterjesztett gyorsítótár és az új, 4 magos processzor. A Neutron XTi képes tömörítetlen, FullHD és 4K videó felvételek készítésére valamint játékok futtatására akár részlet gazdagabb felbontásban is. Egyik esetben sem kell várnia a szükségesnél tovább. Számítógépének hardvere végre nem fog akadályokba ütközni működése során.

Kód:  DO103c3e
Termékszám:  CSSD-N960GBXTI

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15