Oldal frissítése

Corsair Force Series MP500 240GB

5 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Corsair Force Series MP500 240GB

Ez az új generációs  SSD kisebb és főleg hatékonyabb minden tekintetben, ezért lenyűgözheti azokat a felhasználókat is, akik számára egy szokásos SSD nem elég. Az MP500 sorozat villámgyorsan olvassa be az igényes alkalmazásokat, és gyors hozzáférést biztosít a nagy és a kis fájlokhoz várakozás nélkül, így jobban fenntartható az elméd munkára vagy játékra hangoltsága. A gyorsabb működésre egyik esetben sem sokáig kell várni. Nincs több bosszantó várakozás.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívüli teljesítményű SSD
  • Nagyon kompakt kialakítás
  • A lehető leggyorsabb interfész
  • Technológia az élettartam meghosszabbítására

Új határok a NVME-vel

A lemez az adatátvitelhez a legújabb NVME felületet használja ki, amely megtalálható a nagy teljesítményű notebookokban, ultrabookokban és néhány erős asztali PC-ben. A közvetlen PCI Express kapcsolatnak hála lenyűgöző sávszélességet ér el. Az általánosan használt SATA 3-hoz képest sebessége akár 4-szer nagyobb, így a NVME valódi lehetőséget kínál gyors a villámgyors adatátvitelhez.

 
Kód:  DO104c3d
Termékszám:  CSSD-F240GBMP500

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20