Oldal frissítése

Corsair Force Series MP500 120GB

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Force Series MP500 120GB

Az SSD meghajtók új generációja kisebb, de főleg nagyságrendekkel hatékonyabb minden téren, hogy lenyűgözze még azokat a felhasználókat is, akiknek a közönséges SSD nem elég. Az MP500 sorozat a legigényesebb alkalmazások villámgyors betöltését, valamint nagy és a kis fájlok várakozás nélküli hozzáférését is biztosítja, tehát jobban megtartod a munkára vagy játékra hangoltságod. A magasabb hatékonyság egyik esetben sem várat magára. Nincs többé bosszantó várakozás.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül hatékony SSD
  • Nagyon kompakt kialakítás
  • A lehető leggyorsabb interfész
  • Technológia az élettartam meghosszabbítása

Új határok a NVMe-vel

A meghajtó a legújabb NVMe adatátviteli felület használja, amelyet megtalálsz a hatékony notebookokban, az ultrabookokban és néhány különösen erős asztali gépben. Hála a PCI Express-el való közvetlen kapcsolatnak lenyűgöző sávszélességet ér el. Az általában használt SATA 3 sebességéhez képest akár 4-szer gyorsabb, így az NVMe reális lehetőséget nyújt villámgyors adatátvitelre.

 
Kód:  DO104c3c
Termékszám:  CSSD-F120GBMP500

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20