Oldal frissítése

Corsair Force LE Series 7mm 480GB

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Force LE Series 7mm 480GB

Hagyja, hogy elkápráztassa ez a modern, nagy teljesítményű, univerzálisan alkalmazható SSD meghajtó, ami ráadásul a legjobb a piacon ár-érték arányban. Ha eddig azon morfondírozott, felturbózza-e enyhén lelassult számítógépét, most itt a remek alkalom!  A Force LE széria modelljei már alapkapacitáson is elegendő memóriát biztosítanak az operációs rendszer és a kapcsolódó programok működtetéséhez . Az újabb modelleken pedig helyet kaphat az összes játéka és jelentős mennyiségű videó és zene.

Legfontosabb jellemzői

  • Legújabb TLC NAND memória 
  • Gyors rendszerindulás és válaszadás
  • Minden kapacitásban megfizethető
  • Nagy teljesítményű négymagos Phison PS3110-S10 kontroller
  • könnyen beépíthető laptopokba (7 mm vastag)
  • Statikus és dinamikus kopásgátlás
  • SmartECC és SmartRefresh biztonsági és ellenőrzési funkciók

Miért vásároljon SSD-t?

Már közvetlenül a telepítés után észlelni foga milyen gyorsan indul a számítógép, minden parancsra azonnal reagál az operációs rendszer és az alkalmazások pedig akadozásmentesen futnak.  Ezután feltűnik majd a drasztikusan csökkent energiafogyasztás, és hogy a  hagyományos HDD meghajtóktól eltérően az SSD-vel sokkal hosszabb a notebook élettartama. A 2,5 colos méretnek és 7 mm-es vastagságnak hála, a lemez használhatósága gyakorlatilag korlátlan. A termék teljes potenciáljának kihasználása érdekében a Serial SATA III (6 GB/s) ajánlott, de az első és második generációs SATA csatlakozóval is kompatibilis.

 

További hasznos funkciók

Force LE sorozat meghajtói beépített SmartECC és SmartRefresh technológiával működnek, amely megbízható adattárolást és hatékony hibajavítást biztosít. A statikus és dinamikus kopásgátló funkciók a fejlett adatkezeléssel kiegészülve fokozzák a tartósságot, megbízhatóságot és teljesítményt. A merevlemez tulajdonosa a Corsair SSD Toolbox szoftverhez is kap hozzáférést,  amely segítséget nyújt a maximális kapacitás eléréséhez.

 

További információk:
MTBF (meghibásodások közötti átlagos idő): 1500000 óra
DWPD (írt adat naponta): 0,87 (87% kapacitás)
TBW (összes írott adatmennyiség): 890 TB
Shock: 500 G
Működési hőmérséklet: 0-70 ° C
Rezgés: 20-80 Hz / 1,52 mm, 80-2 000 Hz / 20 G

 
Kód:  DO102m1d
Termékszám:  CSSD-F480GBLEB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15