Oldal frissítése

Corsair Force LE Series 7mm 240GB

5 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Corsair Force LE Series 7mm 240GB

Élvezze a nagy teljesítményt, a sokoldalúságot és a felülmúlhatatlan ár-érték arányt. Ha eddig hezitált volna, ne várjon tovább: vásárolja meg legújabb adattárolóját. A Force LE sorozat nem csak az operációs rendszernek biztosít bőséges tárhelyet, de számtalan más alkalmazás is elfér rajta. Tárolja egy helyen az összes számítógépes játékát, videóját és zenéjét.

Legfontosabb jellemzők

  • A legfrissebb NAND TLC memória adattároláshoz
  • Villámgyors rendszerindítás, alkalmazások másodpercek alatt
  • Kiváló ár-érték arány
  • Nagy teljesítményű Phison PS3110-S10 négymagos vezérlő
  • 7 milliméteres vastagság laptopokra való rögzítéshez?
  • Statikus és dinamikus kopáskompenzációs funkciók
  • Biztonsági és felügyeleti funkciók (SmartECC és SmartRefresh)

Miért vásároljon SSD-t?

Közvetlenül a telepítés után érezhető lesz a különbség: számítógépe villámgyorsan indul majd, operációs rendszere pedig minden kattintásra azonnal reagál. Az alkalmazásokról nem is beszélve, amelyek szintén pillanatok alatt megjelennek. Később arra is felfigyel majd, hogy a hagyományos merevlemezekkel szemben ez a modell csak minimális energiát fogyaszt. A 2,5" formátum és a 7 milliméteres szélesség pedig biztosítja a végtelen szabadságot . A lehetőségek teljes kihasználásához használon Serial ATA III (6 Gb/s) technológiát. Noha a Force LE korábbi, második generációs Serial ATA rendszereket is kompatibilis.

Más hasznos funkciók

A Force LE beépített SmartECC és SmartRefresh technológiája garantálja a megbízható adattárolást és a hibák hatékony javítását. A statikus és dinamikus kopáskompenzáció ráadásul növeli az élettartamot, a megbízhatóságot és a teljesítményt is. A termék tulajdonosaként hozzáférhet a Corsair SSD Toolboxhoz, amely egy kiváló eszközkészlet lehet ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki SSD-jéből.

További információk:
MTBF (átlagos üresjárati idő): 1,5 millió óra
DWPD (napi teljesítmény): 0,23 (23% kapacitás)
TBW (írható adatmennyiség): 60 TB
Shock: 500 G
Működési hőmérséklet: 0-70 ° C
Rezgés: 20-80 Hz / 1,52 mm, 80-2 000 Hz / 20 G

 
Kód:  DO102m1c
Termékszám:  CSSD-F240GBLEB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20