Oldal frissítése

CorelDRAW Essentials 2024, Win, CZ/EN/DE (elektronikus licenc)

56 190 Ft

CorelDRAW Essentials 2024, Win, CZ/EN/DE (elektronikus licenc)

CorelDRAW Essentials 2024, Win, CZ/EN/DE (elektronikus licenc) grafikai szoftver

A CorelDRAW Essentials 2024 a professzionális grafikai szoftver megfizethető verziója, amelyet otthoni felhasználók, kezdő grafikusok és kisvállalkozások számára terveztek. A szoftver ezen verziója számos eszközt kínál grafikák készítéséhez, vektoros tervezéshez, fotószerkesztéshez és elrendezéskészítéshez. A CorelDRAW Essentials 2024 segítségével professzionális megjelenésű grafikákat készíthetsz nyomtatásra, webre vagy közösségi médiára. Tartalmaz eszközöket vektoros képek rajzolásához, fényképek szerkesztéséhez, logók, bannerek, szórólapok, névjegykártyák és egyéb tervezési projektek készítéséhez. A CorelDRAW Essentials 2024 felhasználóbarát felületének és könnyű kezelhetőségének köszönhetően alkalmas a kezdők számára, ugyanakkor elegendő lehetőséget kínál a haladó felhasználók számára. Ezzel a szoftverrel gyorsan és egyszerűen megvalósíthatod ötleteidet anélkül, hogy drága professzionális szoftverbe kellene beruháznod.

A CorelDRAW Essentials 2024 grafikai szoftver főbb jellemzői

  • A CorelDRAW Essentials 2024 grafikai szoftver használata könnyen megtanulható
  • Poszterek, kártyák, közösségi médiaképek és sok minden más készítése
  • WebP-támogatás a webes kompatibilitás érdekében
  • A CorelDRAW Essentials 2024 kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt alkalmas
  • Tartalmaz egy teljes eszköztárat a csúcskategóriás grafikához
  • Tartalmazza: CorelDRAW Essentials és Corel PHOTO PAINT EssentialsCorelDRAW Essentials és Corel PHOTO-PAINT Essentials

Szórakoztató megfizethető grafikai tervezés

Kezdj el könnyedén oldalelrendezéseket készíteni otthoni kreatív projektjeidhez.

Add hozzá exkluzív márkádat

A CorelDRAW Essentials 2024 segítségével szenvedélyedet a kreatív eszközök segítségével lenyűgöző grafikákká alakíthatod.

Gyorsan és egyszerűen megtanulod, hogyan kell használni

A Hints panel azonnali visszajelzést és tippeket ad munka közben.

Vektoros és bittérképes grafikák létrehozása

A CorelDRAW Essentials egy teljes körű megoldás vektoros és bittérképes grafikák készítésére. Minden eszközt megad, amire szükséged van a grafikai projektjeid elkészítéséhez. A vektoros illusztrációk készítéséhez és az oldalak tervezéséhez az eszközök széles skálája áll majd a rendelkezésedre. Az alakzatok, görbék és szöveg szerkesztésére szolgáló funkciókkal teljes mértékben ellenőrizheted terveid megjelenését. Ezenkívül a bittérképes képfunkciók lehetővé teszik a fotóanyagok retusálását és szerkesztését közvetlenül a programban. A CorelDRAW Essentials programmal mindent megkapsz, amire szükséged van a grafikai tervek készítéséhez, legyen szó logók, plakátok, szórólapok, webgrafikák vagy egyéb kreatív projektek létrehozásáról.  

Plakátok, képeslapok és naptárak készítése

A kezdő grafikusok számára a CorelDRAW Essentials ideális megoldás a kreatív projektek széles skálájához. Segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetsz posztereket, üdvözlőkártyákat, képeslapokat, naptárakat és még sok mást, teljes biztonsággal. A vektoros illusztrációs eszközökkel az egyszerű vonalakat és alakzatokat művészeti alkotásokká alakíthatod. Készíts görbéket a sokoldalú rajz- és formázóeszközökkel, amelyekkel könnyedén kifejezheted kreativitásodat. Az oldalelrendezések különböző célokra hozhatók létre, például meghívók, kollázsok vagy többoldalas elrendezések. A vonalzó, a rácsok és az útmutatók megkönnyítik az objektumok rendszerezését és pontos elhelyezését, javítva ezzel a tervek vizuális vonzerejét. Kísérletezhetsz különböző szöveghatásokkal, hogy a végtermék kiemelkedjen és felkeltse a közönség figyelmét.

Objektumkezelés

A praktikus, lehorgonyozható objektumpanel segítségével könnyedén vezérelhetsz minden elemet a dokumentumban. Ez a panel lehetővé teszi, hogy elrejtsd, megkeresd és megváltoztasd az egymást átfedő objektumok nevét és sorrendjét, javítva ezzel a dokumentum elemeinek rendszerezését és manipulálását.

Festékek, töltőanyagok és fóliák

A CorelDRAW Essentials programmal könnyedén színt adhatsz a kitöltésekhez és kontúrokhoz. Használj színmintákat, vagy hozz létre harmonikus színeket a vonzó design létrehozásához. Az objektumok átlátszóságát is beállíthatod, és különböző mintákkal, árnyalatokkal és egyéb effektusokkal töltheted ki őket.

Bitképek átváltása vektorokká

A CorelDRAW Essentials QuickTrace funkciójával a bittérképes képeket egyetlen kattintással könnyen vektoros képekké alakíthatod. Ez az intuitív funkció lehetővé teszi, hogy a bitképeket gyorsan és egyszerűen átalakítsd vektorokká közvetlenül az alkalmazásból, illusztrációk és oldalelrendezések készítéséhez.

Technikai specifikációk:

Windows 11 vagy Windows 10 (21H2 vagy újabb verzió), 64 bites, a legfrissebb frissítésekkel
Intel Core i3/5/7/9 vagy AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadripper, EPYC
OpenCL 1.2 kompatibilis grafikus kártya több mint 3 GB VRAM-mal
8GB RAM
3 GB merevlemezterület az alkalmazások és telepítőfájlok számára
Egér, grafikus táblagép vagy multi-touch képernyő
Képernyőfelbontás 1280 × 720 100%-on
Az optimális teljesítmény érdekében győződj meg róla, hogy a gyártó által biztosított legújabb eszközillesztő programokkal rendelkezel.
A CorelDRAW Essentials telepítéséhez és ellenőrzéséhez, valamint a mellékelt szoftver egyes összetevőinek, online funkcióinak és tartalmainak eléréséhez internetkapcsolat szükséges.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás, Cégeknek
SW típusa Grafika
SW típusa Corel Essentials
Licenckulcs kézbesítése Alza - Könyvtár

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc
Licenckérelem A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel

Szoftvertípus

Szoftvertípus Vektorgrafika, Fotók szerkesztése, 2D grafika

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1
Licenc átvitele Igen

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ, EN, DE, FR, IT, ES
Kód:  SWce24
Termékszám:  ESDCDE2024

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20