Oldal frissítése

Coppi XP1X20206

Kiegészítők a termékhez

Coppi XP1X20206

Kerék átmérője:

20"

Váz:

acél

Villa:

acél

Fékek:

V-brake

Hátsó váltó:

Shimano TZ-50

Első váltó:

-

Hajtókar / Átalakítók:

acél

Kazetta:

-

Gumiabroncsok:

Kenda 175 x 20

Tömeg:

-

Elegáns könnyű és összecsukható városi kerékpár, amely jól hordozható és egyszerűen használható. Az alapját erős acélváz képezi, amely kiálló nyereggel és kormánnyal van kiegészítve. Ez az elrendezés biztosítja a kerékpáros kényelmes helyzetét, így a kerékpár hosszabb utakra is korlátozás nélkül használható. A hat sebességes hátsó váltó technológia, a váltó és a fogaskerekek mögött a világhírű Shimano márka található.

A kis húsz colos felniket, melyeken közutakra alkalmas gumiabroncsok vannak, "V-brake" típusú fékek fognak. A kerékpárok már a gyártásból sárvédőkkel kiegészítve távoznak.

Kód:  OLP002
Termékszám:  8001446097328

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15