Oldal frissítése

Coppi XHT28903

Kiegészítők a termékhez

Coppi XHT28903

Kerék átmérője:

-

Váz:

acél

Villa:

acél

Fékek:

V-brake

Hátsó váltó:

-

Első váltó:

-

Hajtókar / Átalakítók:

-

Kazetta:

-

Gumiabroncsok:

Kenda 700 x 35

Tömeg:

-

Kövesse a stílusos kerékpározás trendjét a Coppi XHT 26000 kerékpárral! A darabot a kreatív retro design teszi igazán egyedivé. Elhiheti, hogy ilyen biciklivel senki sem jön a munkahelyére! Emellett a kerékpár egyedisége nem megy a praktikum és a kényelem kárára.

A hátsó kerék felett egy tartó a legkülönbözőbb dolgokratalálkozható. A kerék külön védelemmel is rendelkezik, megelőzi az esetleges baleseteket, például a csomag beakadását a küllők közé. A nadrágra sem lesz többe piszkos a lánctól, amely szintén védve van. A kerékpár tartós, mégis könnyű acélból készült. A kormányok műbőr markolattal rendelkeznek, hogy igazán kényelmes és kellemes legyen a fogása. Élvezze a gurulást ezzel a mesterművel!

További információk:

Átalakító:
acél

Fékek:
alumínium

Kerékagyak:
alumínium

Nyereg:
Bassano / Coppi

Nyeregcső:
acél

Kormány:
acél retro

Pedálok:
TK csúszásgátló

Kód:  OLP005
Termékszám:  8001446096505

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20