Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Cooler Master MWE GOLD 650

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cooler Master MWE GOLD 650

Nincs olyan számítógép vagy szerver, amely megfelő tápegység nélkül tudna működni. Ezért nem okos dolog ezt a komponenst félvállról venni. A PC tápellátásán kívül az egyes alkatrészek élethosszát is befolyásolja. A(z) Cooler Master MWE GOLD 650 kapacitása 650 W, így biztos áramforrást nyújt a csatlakoztatott komponenseknek. A(z) 650 W-os ATX tápot főleg nagy teljesítményű felső kategóriás gamer számítógépekhez tervezték. A(z) Cooler Master által gyártott tápegység ventilátorának átmérője 120 mm, vagyis nagyon sok forró levegőt tud elvezetni. A beérkező elektromos áram a hátsó kapcsoló segítségével egy pillanat alatt megszakítható. Minden rendes táp rendelkezik egy tanúsítvánnyal, ami megmutatja, mennyire hatékonyan használja fel a bejövő áramot. A(z) 80 PLUS Gold címke alapján legnagyobb hatékonysága 90%.

A(z) Cooler Master MWE GOLD 650 650W táp fontosabb tulajdonságai

  • Aktív teljesítménytényező kompenzáció (PFC)
  • A(z) ATX formátum napjaink egyik legismertebb fajtája
  • A(z) pc tápegység 80 PLUS Gold tanúsítvány alapján hatékonysága elérheti a 90%
  • Ezen felül ellátták még 8 darab Serial ATA konnektorral is, amely az SSD/HDD merevlemezek és a DVD meghajtó csatlakoztatására szolgál
  • Védettség foka: túlfeszültség védelem (OVP), túlfeszültség védelem (UVP), túlterhelés elleni védelem (OCP), rövidzárlat elleni védelem (SCP) és túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 650 W
Formátum ATX
ATX verzió 2.31

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Aktív PFC, Power switch
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túlfeszültség védelem (UVP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold
Hatékonyság 90 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 4db
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 140 mm (14 cm)
Kód:  CCmweg650
Termékszám:  MPY-6501-ACAAG-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20