Oldal frissítése

Cooler Master MasterPulse In-Ear

Kiegészítők a termékhez

Cooler Master MasterPulse In-Ear

Vedd meg és élvezd az eme prémium minőségű fejhallgató által nyújtott gyönyöröket. Az eszköz egy különleges, szabadalmaztatott technológiával, a Bass FX-el lett elkészítve, amit a kiváló minőségű alumínium váz támogat. A végeredmény - kristálytiszta csengés, erőteljes basszus. A mikrofonkábel precíz érzékelővel van ellátva, amely csökkenti a háttérzajokat. A vezérlővel könnyen váltogathatsz a zene és hívásfogadás között. A MasterPulse egyszerűen a legjobb választás, ha uralni akarod a harcteret, de élvezni szeretnéd a hangzást is.  

Legfontosabb jellemzők

  • Első osztályú, fülbe helyezhető fejhallgató mikrofonnal
  • Az alapanyag kitűnő minőségű alumínium
  • Forgó kapcsolók a Bass FX ki és bekapcsolásához 
  • Mikrofon és híváskezelő vezérlő
  • Lapos kábel, ezzel megelőzve a kábel összegabalyodását
  • Aranyozott 3,5 mm-es jack
  • Három füldugó méret (S, M, L)

A basszushoz csak fordítsd el

A MasterPulse fülhallgatón forgó kapcsolók találhatók, amivel be és ki lehet kapcsolni a Bass FX-et. Míg a legtöbb fülhallgató digitális megoldást nyújt, a MasterPulse a saját hangbeállításaira támaszkodik, rögtön a kezed ügyében. Nincs több ideges kapcsolgatás, csak élvezned kell a hangokat.

Szalagkábel mikrofonnal és vezérlővel

A kábelbe beépített mikrofon érzékeny hangérzékelővel van ellátva, amellyel háttérzaj nélküli, tiszta hangfelvételt készíthetsz. A kábel lapos alakja megelőzi az idegesítő összecsomósodást, a vezérlővel pedig egyszerűen lehet váltogatni a beszélgetés és zenehallgatás között. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  CC043p7
Termékszám:  SGH-2091-KKTI1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15