Oldal frissítése

Cooler Master Masterpulse Bass FX

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cooler Master Masterpulse Bass FX

A MasterPulse két különböző módon biztosít tökéletes hangzást használóinak. A hangvisszaadás nagyban fejlődött, az alacsony frekvenciájú hangok nagyobb hangsúlyt kaptak, amely főként a zeneszámok, játékok és filmbeli robbanások során hallható. A fülpárnák hordása során hallott hangok természetesen kristály tiszták. 

Legfontosabb jellemzők

  • 2 különböző hallgatási mód
  • Intenzív mély hangok és zajszűrés
  • Természetes, élénk hangvisszaadás
  • Hangsúly a kényelmes hallgatáson
  • Lapos kábel
  • Rejtett mikrofon

A kényelem jegyében

A fejhallgató kényelmet biztosít a hosszú zenehallgatás, játékok, és filmnézés közben is. A könnyű aluminium keretet rugalmas fejpánthoz kötöttük, amely így csak a legminimálisabb nyomást gyakorolja a fejre ahhoz, hogy biztosan helyben maradjon. A fejpánton belül található 5 különböző párna, és párnázott fülkagylók, amelyek kiszűrik a külső zajokat. 

Univerzálisan alkalmazható

A fejhallgató tökéletesen alkalmas arra, hogy számítógép és mobil eszközök mellett használják. A lapos kábel ellenáll a gubancolódásnak, és elhelyeztünk rajta egy rejtett mikrofont, és hangerőszabályozót, amelynek segítségével Ön is könnyedén kommunikálhat így családjával és barátaival. A sztenderd 4-tűs csatlakozó pedig két különböző kábel jelenlétét kívánja meg.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  CC043o5d
Termékszám:  SGH-4700-KKTA2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05