Oldal frissítése

Cooler Master MasterMouse S

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cooler Master MasterMouse S

Csúcstechnológiás egér a Cooler Master-től, amely egy válóban jól sikerült terméket készített el. Ennek köszönhetően megszólít mindenkit, akik előnyben részesítik a magas minőséget és a nagy teljesítményt. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően kiválóan fekszik a tenyérben, valamint az ellenálló UV lakknak köszönhetően a felülete sokkal jobban viseli a megpróbáltatásokat, színelváltozásokat és képes megtartani a magas minőséget.

Az egyik legpontosabb optikai érzékelővel van felszerelve, mégpedig a PixArt PMW3330-al. Ennek köszönhetően maximálisan megbízhatsz benne, miközben a kurzort mozgatod. A vonzó szoftvernek hála különböző makrókat állíthatsz be, megvilágítást változtathatsz akár két zónában, valamint beállíthatod a DPI felbontást 400-tól 7200 értékig. Mind a két fő egérgomb Omron kapcsolókkal van felszerelve, így garantált 20 millió kattintás élettartammal rendelkezik.

Kiemelt jellemzők

  • Magas minőségű játékos egér elérhető áron
  • 5 programozható gomb
  • Pontos PixArt PMW3330 érzékelő – akár 7200 DPI
  • Speciális matt UV lakkozás
  • Megbízható Omron kapcsolók
  • RGB háttérvilágítás 16,7 millió színnel – görgő és hátsó rész külön zónában
  • 32 bites processzor és 512 kb beépített memória
 
Kód:  CC043m
Termékszám:  SGM-2006-KSOA1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15