Oldal frissítése

Cooler Master MasterCase 5

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cooler Master MasterCase 5

Ennek a forradalmian új moduláris számítógép háznak azok a felhasználók fognak igazán örülni, akik sokszor átépítik a számítógépüket. A moduláris elrendezésnek köszönhetően a ház az ön hardverigénye szerint nő, és alkalmazkodik a megváltozott követelményekhez. Az alap egy tágas belső terű ház, ami képes befogadni az ATX, microATX és természetesen az ITX alaplapokat is. Az intelligens megoldásokkal mindjárt az elején találkozunk. Nagy szerelőnyílás teszi lehetővé a CPU hűtő telepítését anélkül, hogy le kéne szerelnie az alaplapot, az alaplap körül található nyílások leegyszerűsítik a kábelek vezetését. A tápegység, ahogy az szokásos ebben a kategóriában, a ház alján található. Ez a megoldás nem csak lehetővé teszi, hogy elegánsan elrejtse  a felesleges kábelezést, de javítja a táp és az egyéb komponensek hűtési hatásfokát.

Moduláris felépítés

A moduláris felépítésnek köszönhetően nem csak belül, hanem azon kívül is személyre szabhatja a házat. Alapkonfigurációban két  5,25“ meghajtóhelyet és ugyanennyi 3,5" merevlemez pozíciót és négy 2,5" SSD lemez pozíciót lehet elfoglalni. Ezzel azonban még nem ért véget a lehetőségek sora, tartozékként kapható a házhoz olyan beépíthető ketrec, amibe további 3,5"-os és 2,5"-os meghajtókat telepíthet. Ugyanilyen könnyen módosíthatja a ház külsejét.  Beszerezhet átlátszó oldalfalat vagy vízhűtés előkészítő szettet is.. A házat egy sor választható felső panellel láthatja el ezzel változtatva meg a felső ventilátorok helyét. Összesen hat ventilátor építhető be a házba, 120-140 mm közti méretben.

Hatékony szellőzés

A ház képes elegendő szellőzést biztosítani a legerősebb komponensekből összeállított konfigurációnak is az alapfelszereléshez tartozó két erős 140 mm-es ventilátorral. Természetesen támogatott a vízhűtés is, van pár hely, ahova fel lehet szerelni a radiátorokat. A szellőzés hatásfokának egyenletességét a porszűrők biztosítják.

Paraméterek

Használat és méret

Méret Midi Tower

Szín

Szín Fekete

Belső elrendezés

Alaplap formátum ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX)
Belső 3,5"-es slotok száma
Belső 2,5"-es slotok száma
Kiegészítő felszerelés Kábelrendezés, Porszűrők, SSD támogatás (2.5"), Csavarmentes telepítés

Külső szerkezet

Külső 5.25" állás
Elülső panel elhelyezkedése Fent
Elülső panel csatlakozói USB 2.0, Fejhallgató, Mikrofon
Oldalfalak Nem átlátszó
Kiegészítő felszerelés Perforált elülső rész, Vízhűtés támogatása

Tápegység

Tápegység Tápegység nélkül

Hűtőrendszer

Ventilátorhelyek száma

Anyag

Szekrény anyaga Acél

Méret

Szélesség 235 mm (23,5 cm)
Magasság 512 mm (51,2 cm)
Mélység 548 mm (54,8 cm)
Tömeg 10,6 kg
Kód:  CC021n9b
Termékszám:  MCX-0005-KKN00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20