Oldal frissítése

Cooler Master II US Pusztító

Kiegészítők a termékhez

Cooler Master II US Pusztító

Játék meg a CZK 1000? Úgy tűnik, mint egy utópia, hanem Cooler Master jön pontosan azzal. Pusztító II egy igazi gyöngyszem, nem csak a design.Ez egy teljes tartozék, hogy minden játékos meg bőven elegendő. Már az első változat volt igazán versenyképes, de még mindig hiányzott néhány a legújabb szerkentyű. Például egy szabadalmaztatott kapcsoló mem-mechanikai technológia vagy az egér felbontás akár 2000 DPI. Nem csak ezek a csíp, hogy a tökéletes készlet Pusztító II, ami annak az árkategóriában teljesen hengerelt versenyt.

Legfontosabb jellemzők

  • Exkluzív kapcsoló technológia mem-mechanikai
  • Egér hat gombbal és egy görgővel rendelkezik
  • Állítható DPI haladja 2000
  • Kellemes zöld LED háttérvilágítással, amely lehetővé teszi, hogy a legfontosabb, hogy látható éjjel
  • A média gombokat a billentyűzeten, hogy ellenőrizzék a zenét vagy filmet
  • A teljes készlet nagyon tartós

Cool billentyűzet

A legfontosabb az, hogy megemlíteni, hogy a billentyűk nem is akármilyen. Ez egy olyan technológia, amely a kapcsoló mem-mechanikus, ami nem csak növeli a sebességet és az erőt a kattintások, hanem radikálisan növeli az élet a teljes billentyűzet.Amikor dent teszi közvetlen lineáris mozgást, így a gombok nagyon stabil és csendes. Ezen túlmenően, kompatibilis bármely cserélhető Cherry MX alkatrészeket. Ezen kívül a billentyűzet háttérvilágítással, és hat extra multimédia gombok. A játékosok is érdekelt lehetőségét kikapcsolása bizonyos billentyűk a játéApproxan, mint például a Windows billentyűt.

Mi a helyzet az egér?

Még hogy nem marad szégyenbe. Optikai érzékelő lehetővé teszi a DPI értékek megadásával a 500-2000. Alsó funkció lehetővé teszi, hogy vegye le távolság (LOD), amely vonzó lesz, különösen FPS játékosok. Fel van szerelve egy tartós kapcsolóval, amely képes ellenállni több mint 10 millió rendkívül csendes kattintással. Az egér ergonomikus formájú és az oldalán is tömör gumi, amely biztosítja a szilárd és kényelmes fogást biztosít. Ezen túlmenően, a zöld háttérvilágítású megfelelő hangulatot, miközben játszik.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet interfész

Billentyűzet interfész USB - A

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció US
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, Multimédiás gombok

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 45,7 cm (457 mm)
Magasság 2,8 cm (28 mm)

Egér interfész

Egér interfész USB
Kód:  CA409g1d2
Termékszám:  SGB-3032-KKMF1-US

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10