Oldal frissítése

Cooler Master G550M

4,5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cooler Master G550M

A Cooler Master G550M számítógépes tápegység moduláris kábelezzéssel és nagyfokú terheltség esetén is magasfokú hatásfokkal rendelkezik, melynek köszönhetően a névleges teljesítménye nem sokban különbözik a kimeneti teljesítményétől. A 80 Plus Bronze tanúsítvány biztosítja a 85%-os hatásfokot, amivel az Ön pénztárcáját is kíméli. Elég csupán azon kábeleket becsatlakoztatni, melyeket épp használni szeretne, így nemcsak jobb légáramlást lehet elérni, de esztétikai okokból is kedvező, melyet különösképpen átlátszó oldalfal esetén lehet igazán értékelni.
Hatalmas előnye még, hogy kétrétegű EMI szűrővel rendelkezik a minimális elektromágneses interferencia érdekében, és önálló nagyteljesítményű 12 V-os ággal az áramellátás jobb elosztása érdekében, amikor is még nagyteljesítményű videokártyákkal is lehet számolni, mint például az NVIDIA Titan sorozat. A tápegység természetesen teljes mértékben kompatibilis az Intel Haswell processzorokkal. A hűtésről egy alacsony fordulatszámú 120 mm-es ventilátor gondoskodik, melynek fordulatszáma a hőszenzor által vezérelt.

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 550 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Bronze
Hatékonyság 85 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
PCI express 8-pin-es csatlakozók száma
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 140 mm (14 cm)
Mélység 86 mm (8,6 cm)
Kód:  CC040g0a
Termékszám:  RS550-AMAAB1-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05