Oldal frissítése

Cool Maker Fazekas műhely

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cool Maker Fazekas műhely

Szeretne valami szokatlant kipróbálni, ami kreatív és szórakoztató is egyben? Vásárolja meg gyermekének ezt az egyedülálló Cool Maker Fazekas műhelyt. A Cool Maker kreatív készlettel rengeteg élményben lehet részük, amelyek egy csipetnyi nevelést is csempésznek a szórakozásba a kézügyesség fejlesztésével és a türelem gyakorlásával. A szórakoztató alkotás során a gyermekek megtanulják, hogy az elkezdett munkát be kell fejezni. A Cool Maker Fazekas műhely agyagából készült alkotások az agyag egyedülálló formulájának köszönhetően nem igényelnek hosszadalmas sütést. Kiválóan megszáradnak és megszilárdulnak a levegőn. A Cool Maker Fazekas műhely kreatív készlet 4 adag kerámia agyagot, vágóeszközöket, 10 festéket, egy ecsetet és egy edényt tartalmaz az agyag vizezéséhez.

 A Cool Maker Fazekas műhely kreatív készlet főbb jellemzői

  • Nem szükséges égetni - a Cool Maker agyagból készült alkotások megszáradnak a levegőn
  • Egyedülálló szórakozást nyújt lányoknak, fiúknak és felnőtteknek egyaránt
  • Még sosem volt ilyen egyszerű igazi fazekassá válni
  • A Cool Maker Fazekas műhely elemre működik (4 x 1,5 V kis góliát elem)
  • Bővíthető Cool Maker kiegészítő készletekkel

Fazekas, festő, művész

A Cool Maker Fazekas műhely kreatív készlet varázsa a művészi hajlam sokoldalú kiélésében rejlik. Miután a Cool Maker Fazekas műhely agyag alkotásai elkészülnek és megszáradnak, kezdődhet a muri másik része. A készletben 10 gyönyörű színű festék is található, amelyekkel az alkotások kifesthetők.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAjd0079
Termékszám:  778988225813
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05