Oldal frissítése

CONTACTO Bambusz párolóedény, 20 cm

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONTACTO Bambusz párolóedény, 20 cm

A 20 cm-es CONTACTO bambusz párolóedény a bevált ételkészítési mód és a modern konyha kombinációjának eredménye. Alapvető felszerelés különösen a kínai konyha ételeinek elkészítéséhez. Ideális zöldségek, húsok, töltött tészták, sőt még halak készítéséhez is, mivel a gőz nem roncsolja a szerkezetüket, így egészben szolgálhatod fel azokat. A párolás az egyik legkíméletesebb főzési mód, emellett még zsiradékot sem igényel, így nagyszerű segítség az egészséges táplálkozásban. A gőzmozgásnak köszönhetően az ételeket a szokásosnál gyorsabban készíti el, az odaégés veszélye nélkül. Továbbá az élelmiszer megőrzi színét, ízét és tápanyagtartalmát. Próbáld ki az egészséges, könnyű és gyors főzést a CONTACTO bambuszpárolóval.

A CONTACTO bambuszpároló 20 cm előnyei

  • A CONTACTO bambuszpároló alkalmas húsok, zöldségek, halak vagy töltött tészták készítésére
  • A párolás kíméletes, az étel megőrzi a színét, ízét és tápanyagtartalmát
  • Az élelmiszer gyors és egyszerű elkészítése odaégés nélkül
  • Nem igényel zsiradékot, ezért nagyszerű segítség a diétázók számára
  • Ügyelj az óvatos használatra a forró gőz okozta sérülések elkerülése érdekében

Hogyan kell használni a párolóedényt?

Az első használat előtt alaposan öblítsd el az edényt forró vízzel. Tölts kb. 2 cm vizet a kiválasztott edénybe, és forrald fel azt. Helyezd az ételt a bambuszpároló aljára. A gőzölés elkészítés folyamatát illetően ajánlatos az ételt a következő lépések alapján elkészíteni. Helyezd a fedőt a pároló alsó részének tetejére, majd tedd be a párolót a forró vízzel teli edénybe. Az egyes ételkészítési módok ettől eltérhetnek. Ügyelj a pároló óvatos kezelésére a sérülések elkerülése érdekében. A főzés befejeztével öblítsd el a párolót meleg vízzel és hagyd alaposan megszáradni.

Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott Ázsiai ételek

Típus

Rendeltetés Ázsiai ételek
Kód:  CONBP020
Termékszám:  4003625485234
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15