Oldal frissítése

CONNECT IT Wirez Premium HDMI 5 m

4,8 39 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT IT Wirez Premium HDMI 5 m

Kabel CONNECT IT Wirez Premium HDMI
 

A legjobb minőségű képért

HDMI-kábellel csatlakoztathatod az audio-vizuális technológiát más eszközökhöz. Nagy átviteli sebességet és 4K 3840 × 2160 pixel, ill. 3D 1080p felbontás támogatást nyújt. Ezért használhatod Blu-ray vagy DVD-lejátszóval, műholdas HD TV-vel és más modern technológiákkal.

A felszín alatt

A vezeték csatlakozója 24 karátos arannyal van bevonva, amely ellenáll a korróziónak, és 19 réz tűje van a zavarás elleni védelemre. A csatlakozó tokja cinkből készült, krómozott felülettel. A Nylon zsinórozás biztosítja a nagy mechanikai ellenállóképességet és a magas hőmérséklet elleni védelmet. A vezeték következő rétege a rugalmas szigetelő burkolat, amely alatt kettős alumínium árnyékolás van. Magukat a vezetőket habosított polietilén köpeny és polipropilén köpeny védi.

Kabel CONNECT IT Wirez Premium HDMI
 
Kabel CONNECT IT Wirez Premium HDMI
 

4K vs. FullHD

A CONNECT IT HDMI kábellel felfedezheted a 4K 3840 x 2160 nagy felbontás szépségét, amely a hagyományos HD négyszerese. A kábel megfelel a HDMI 1.4 szabványnak a tartalom átvitelére a legjobb elérhető minőségben.

 
Kód:  JD651W2
Termékszám:  CI-493
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05