Oldal frissítése

CONNECT IT Wirez Premium HDMI 2.5m

4,4 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT IT Wirez Premium HDMI 2.5m

Kabel CONNECT IT Wirez Premium HDMI
 

A legjobb minőségű kép

HDMI-kábellel csatlakoztathatja az audio-vizuális technikát más eszközökkel. Nagy átviteli sebességgel rendelkezik és támogatja a 4K, 3840 × 2160 képpontos felbontást és a 1080p 3D-s felbontást. Ezért alkalmas a Blu-ray vagy DVD-lejátszókhoz, műholdas HD TV-khez és más modern technikákhoz.

A felszín alatt

A csatlakozó aranyozott, 24 karátos arannyal, ami ellenáll a korróziónak, a 19 réz csap pedig interferencia elleni védelmet kínál. A csatlakozóház krómozott cinkből készül. A nylon zsinórozás biztosítja a nagy mechanikai szilárdságot és védelmet nyújt a magas hőmérséklet ellen. A másik kábelréteg egy rugalmas szigetelő burkolat, amely kettős alumínium árnyékolással rendelkezik. Maguk a vezetékek polietilénhab burkolattal és polipropilén köpennyel vannak védve.

Kabel CONNECT IT Wirez Premium HDMI
 
Kabel CONNECT IT Wirez Premium HDMI
 

4K vs. FullHD

A CONNECT IT HDMI kábellel felfedezheti a 4K-s, 3840 × 2160-as felbontást, ami négyszerese a normál HD-nek. A kábel megfelel a HDMI 1.4 szabványnak a legmagasabb minőségi tartalomszolgáltatást illetően.

 
Kód:  JD651w
Termékszám:  CI-492
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10