Oldal frissítése

CONNECT IT UK Power Adapter, fekete

4,9 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT IT UK Power Adapter, fekete

Ha Angliába, Skóciába vagy Máltára készülsz, jó ha idefigyelsz. Bizonyára érdekel, hogy hogyan is van az elektromos dugaljakkal ezekben az országokban. Hát igen, kissé mások az érintkezők mint nálunk, ezért kiutazás előtt jobb, ha felszereled magad egy adapterrel, aminek köszönhetően csatlakoztatni tudod minden elektromos berendezésedet az ottani hálózathoz. Az adapter kompatibilis a C, E és F típusú dugókkal. Természetesen megfelel minden szabványos paraméternek az elektromos hálózatra való csatlakozáshoz. Kis mérete biztosítja, hogy könnyen elfér a kézipoggyászban.

Legfontosabb jellemzői

  • Kompatibilis a C, E, F típusú villásdugókkal
  • A maximális terhelés 2500 W/10 A
  • Feszültség 110 V ~ 250 V
  • Méretek 36 x 36 x 50 mm
  • Szín: Fekete

Paraméterek

Aljzatba

Aljzat típusa G
Ország Nagy-Britannia, Dubaj, Írország, Skócia, Seychelle-szigetek

Tartalék aljzat

Aljzat típusa C, E, F
Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Albánia, Fehéroroszország, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Brazília, Bulgária, Kanári-szigetek, Kína, Kuba, Dánia, Egyiptom, Észtország, Finnország, Grúzia, Görögország, Hollandia, Island, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Monaco, Montenegró, Portugal, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tunézia, Törökország, Ukrajina
Kód:  JD740o5
Termékszám:  CI-675
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10