Oldal frissítése

ONNECT IT Summer Fan Ventilátor, fehér

3,7 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ONNECT IT Summer Fan Ventilátor, fehér

CONNECT IT Summer Fan Ventilátor

Győzd le velünk a nyarat!

Egy frissítő ventilátor kötelező kiegészítő minden Lightning csatlakozós Apple eszköz tulajdonosának. A népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint a világszerte eladott több százezer példány. A ventilátor használatához semmilyen applikációra nincs szükség, csak dugd be a töltőcsatlakozóba és már fel is pörög. A ventilátor használata semmilyen hatással nincs a telefonra, nyugodtan írhatsz SMS-t, hallgathatsz zenét vagy internetezhetsz, miközben használod.

Frissítsd fel magad! Bárhol. Bármikor.

Ez a modern ventilátor könnyű műanyagból készült, így amellett hogy nem tud megsérteni, terhet sem fog jelenteni, így mindig nálad lehet. Kedvező árának köszönhetően a fiatalok körében nagyon népszerű ez a termék, minden sarkon bele botolhatsz. A ventilátort bárhol használhatod - a parkban, a strandon, szórakozóhelyen vagy a tömegközlekedési eszközön - bárhol ahol meleg és állott a levegő.

CONNECT IT Summer Fan Ventilátor, fehér
CONNECT IT Summer Fan Ventilátor, fehér

Kerüld el a hőgutát

A nyári hónapokban harmadával nő a kórházba kerülő emberek száma a trópusi időjárás miatt. A ventilátor használata mellett fontos a rendszeres folyadékbevitel és kerülni kell a fizikailag megterhelő tevékenységeket. Ezek betartásával gond nélkül élvezheted a nyarat.

Tulajdonságok

    • Kapcsolómentes működés - csak csatlakoztasd a mobiltelefonod aljzatába
    • Két lapátos forgórész puha műanyagból (9 cm átmérőjű)

    Kompatibilitás

    • iPhone 5 / 5C / 5s / SE / 6/6 Plus / 6s / 6s Plus
    • iPad iPad Retina kijelző, iPad mini, iPad mini 2, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro (9.7") iPad (12,9")
    • iPod nano 7. gen., IPod Touch 5. gen. (32GB / 64GB), iPod touch 5. gen. (16GB), iPod touch 6. gen.

    Paraméterek

    Tulajdonságok

    Sebességfokozat 1
    Lapátok átmérője 9 cm
    Kód:  JD685c
    Termékszám:  CI-1031
    Linkek: Gyártó honlapja:

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15