Oldal frissítése

CONNECT IT Sniper Headset GH3300 Surround 7.1

4,1 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT IT Sniper Headset GH3300 Surround 7.1

Részletes Game felszerelés

A játékosok számára minőségi gamer fejhallgatóra van valódi szükség. Hála a minőségi hangzású élménynek észre fogod venni, hogy még a legcsendesebb ellenség általi lépés, sem fog meglepni. A virtuális 7.1-es térhatású hangzás főleg játékok vagy filmnézés során élvezhető.
A haladó játékosok számára bizonyára tetszeni fog az ergonomikus kialakítás, amely lehetővé teszi számukra a kényelmes hosszú távú használatot.

CONNECT IT Sniper Headset GH3300 Surround 7.1
CONNECT IT Sniper Headset GH3300 Surround 7.1 controls

Ellenőrzés alatt

Gyorsan le kéne némítanod a mikrofont vagy növelni/csökkenteni szeretnéd a hangerőt? Akkor csak nyúlj a headset kábelén található távvezérlőért, amely egy hangszabályozó görgetőnek és mikrofonkapcsolónak ad otthont. A hagszabályozó mindíg kézben lesz.

A legkisebb részletekig

Aranyozott USB csatlakozó ergonomikus kialakítása a jobb tapadás érdekében a legjobb, amit lehet kérni egy csatlakozóból. Átgondolt tervezéssel kiegészíti az egész fejhallgatót egy ferritmaggal a vezeték végén, amelyen keresztül nem fog megzavarni a nem kívánt elektromágneses zavar.

CONNECT IT Sniper Headset GH3300 Surround 7.1 USB
Drobnost pro věrné zákazníky

Csekélység a hűséges ügyfelek számára

Azért, hogy megtisztelsz a bizalmaddal egy dögcédulát fogsz találni a csomagolásban (azaz. "Dog Tag"-et), Sniper motívumokkal. A dögcédula két részből áll, és együtt használatos, így mindig kéznél lesz, ha az adataidat le szeretnéd menteni.

Tulajdonságok

  • Virtual 7.1-es térhatású
  • Az integrált hangerőszabályzó/mikrofon
  • Hangszóró: 40 mm
  • Impedancia: 32 Ohm
  • Intenzitása: 110 dB
  • Aranyozott USB csatlakozó
  • Vezeték hossza: 250 cm
  • Tömeg: 414 g
RE-PLAY doporučuje

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JD730m8a
Termékszám:  CI-256
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10