Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CONNECT IT Selfie10Ring

4,2 43 értékelés
10 290 Ft

CONNECT IT Selfie10Ring

Videók készítésére, fényképezésre vagy a közösségednek való streamelésre specializálódtál? Ebben az esetben figyelembe kell venni a megfelelő megvilágítást, amely a jó minőségű felvétel elkészítésének kulcsa. A remek CONNECT IT stúdió lámpának hála biztosíthatod az alkotáshoz a legjobb körülményeket. Egy 10 W maximális teljesítményű vakuval rendelkező állandó stúdió lámpáról beszélünk. Az állandó fényű stúdió lámpára folyamatos világítás jellemző, úgyhogy remek választás sötét helyek megvilágítására és forgatásra. Kör alakú dizájnjának köszönhetően alkalmas portrék vagy termékek fotózására, biztosítja a fény kiegyensúlyozott eloszlását és megakadályozza az árnyékok kialakulását. Az energiával való ellátást USB-A port teszi lehetővé. A csomagolásban tripod is van.

Stúdió lámpa CONNECT IT Selfie10Ring ...
Stúdió lámpa CONNECT IT Selfie10Ring ...

Az elsőrangú CONNECT IT Selfie10Ring stúdió lámpa lényeges funkciói

  • A nagyszerű CONNECT IT LED-es stúdió lámpa jobb minőséget nyújt a fényképeidnek
  • Egy 10 W maximális teljesítményű vakuval ellátott állandó stúdió lámpáról van szó
  • Kör alakja garantálja a fény kiegyensúlyozott eloszlását és minimalizálja az árnyékok kialakulását
  • Tápellátás: USB-A
  • A stúdió lámpa fényének LED-ek a forrásai
  • 3000 és 6500 K közötti színhőmérsékleti tartományt kínál
  • A csomagolásban tripod is van

A kitűnő CONNECT IT stúdió lámpa a csodálatos eredmények garanciája

Az elsőrangú CONNECT IT stúdió lámpa fényforrásai az energiatakarékos, mégis nagy teljesítményű integrált LED-ek. A stúdió lámpa 3000 és 6500 K közötti színhőmérsékleti palettát kínál, amely színárnyalatok gazdag skáláját garantálja, és lehetővé teszi a világítás módosítását a választásod és az adott környezet szükségletei alapján. Meleg fehér fénnyel büszkélkedhet, amely felidézi egy gyertya, a tűz vagy a naplemente és a napfelkelte színére emlékeztető sárgát és narancssárgát. Jellemzően közvetlen napfényben szokás vele felvételeket készíteni. Hideg fehér fénnyel is világít, amely a villámot felidéző kék színbe hajlik. Arra használják, hogy napközben, árnyékban készítsenek vele felvételeket.

Stúdió lámpa CONNECT IT Selfie10Ring ...

Méret:

389 × 303 × 303 mm (ma × sz × mé)

Paraméterek

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 10 W
Megvilágítás típusa Állandó
Fény alakja Kör
Tápellátás USB-A
Fényforrás Integrált LED
Kiegészítők Tripod
Tulajdonságok Körkörös felépítés

Színhőmérséklet

Méret & súly

Szélesség 303 mm
Magasság 389 mm
Mélység 303 mm
Kód:  JD746t2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CLI-2000-SM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20