Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CONNECT IT NEO L

4,2 5 értékelés
6 490 Ft

CONNECT IT NEO L

CONNECT IT NEO L

A CONNECT IT NEO L kényelmes és egészséges gépelést biztosít

Ha a nap nagy részét a számítógép előtt töltöd, és állandóan gépelsz, akkor bizonyára feszülést érzel a kezedben, különösen csuklótájon. Ebben az esetben az olyan egészségügyi problémák magas kockázati csoportjába tartozol, mint a kéztőalagút-szindróma. Az ergonómia nagyon fontos, ha hosszú ideig dolgozol a számítógép előtt, ehhez a CONNECT IT NEO L kényelmes csuklótámaszt kínáljuk. 

Írj fájdalommentesen a billentyűzeten a CONNECT IT NEO csuklótámasszal

Az ergonomikus CONNECT IT NEO csuklótámasz puha párnázással és puha PU-bőrből készült felülettel nagyon kényelmes használatot biztosít. Stabil váza és alapja gyémánt alakú, és hat csúszásmentes gumilábbal van ellátva. A 43,5 cm hosszú NEO csuklótámasz minden szabványos billentyűzettel kompatibilis. Írj ergonomikusan a billentyűzeten.

CONNECT IT NEO

CONNECT IT NEO

For Health - az egészségedért

A For Health termékeket szakértők tervezték az  számítógépen való egészségesebb munkavégzés érdekében. Használatukkal csökkentheted az egész napos számítógép előtti ülés okozta megterhelést, és csökkentheted az egészségügyi problémákat, amelyek akkor jelentkezhetnek, ha nem teremtesz megfelelő ergonómiai környezetet a hosszantartó számítógépes munkához. 

Egyéb For Health termékek

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 43,5 cm
Magasság 2 cm
Mélység 7 cm
Tömeg 0,19 kg

Termék típusa

Termék típusa Alátét

Típus

Felhasználási mód Ergonomikus
Méret L

Tulajdonságok

Anyag Műbőr, Műanyag
További tulajdonságok Csuklótámasszal

Szín

Szín Fekete
Kód:  JD732a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CMP-3590-LG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10