Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CONNECT IT M7

4,7 140 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT IT M7

CONNECT IT M7
 

Tökéletesen sokoldalú

Változatos kerékpárra való mobiltelefon-tartó kapható, számosat univerzálisként jelölnek, de valóban azok? Az M7-es konzol tökéletesen sokoldalú, bármilyen 3,5 "- 6" átlós kijelzőjű mobiltelefonra használható, a telefon egyéb méretei nem számítanak.

Intelligens megoldások a Connect IT

Az M7 konzol két fő részből áll: egy fekete kerékpárra rögzíthető tartóból és egy vörös szilikon kötésből, amely biztosítja a fixálását a telefon sarkai felett. A kötés rugalmasságának és erejének köszönhetően a telefon könnyen és biztonságosan csatlakoztatható a tartóhoz, és nagyon könnyű kezelni. Természetes a 360 fokban elforgatású csukló.

 

CONNECT IT M7
 
CONNECT IT M7
 

Megfizethető megoldások

Az egyszerűség és a gyors használhatóság  mellett e tartó előnye a sokoldalúság is, hiszen ha lecseréli a telefonját, nem kell más tartót vásárolnia a kerékpárra, így időt és pénzt is megtakaríthat.

Az M7 az intelligens megoldás és megfizethetőség ötvözete. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Kerékpárra
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja Mechanikus
Kód:  JD801m3
Termékszám:  CI-632
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10