Oldal frissítése

CONNECT IT M3

4,0 79 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT IT M3

CONNECT IT CI-197 M3
 

Mindenkor veled van

Az univerzális tartó nélkülözhetetlen kelléke minden kerékpárosnak. Függetlenül attól, hogy a telefont navigációként vagy zenehallgatásra használod, vagy csak valahova szeretnéd lerakni, a kormányhoz való rögzítés biztosítja, hogy a telefon ne csak kéznél, hanem közvetlenül a szem előtt is legyen.

Annak ellenére, hogy telefonod biztonságosan el van rejtve a vízhatlan tokban, akkor is az átlátszó ablaknak köszönhetően kényelmesen kezelhető.

Átgondolt kialakítás

Az univerzális tartó alkalmas minden telefonra, amelynek mérete nem haladja meg a tok belső méretét. Abban az esetben, ha a tokba egy kisebb telefont szeretnél elhelyezni, a csomagolás tartalmaz hab bélést, amely segít a telefont megtartani.

Az ügyesen kialakított rendszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen elhelyezhesd a tartót a kormányra. A tartó forgatási képességének köszönhetően a telefont úgy elforgathatod, ahogyan arra szükséged van.

CONNECT IT CI-197 M3
 

Tulajdonságok

  • Belső méretei: 13,8 x 7 x 2 cm vagy kisebb
  • Tartalmazza a hab párnát a kisebb telefon elhelyezésének esetére
  • A kormányra rögzíthető, amelynek átmérője legfeljebb 3,8 cm
  • Forgatás 360 °
 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Univerzális

Típus és anyag

Anyag Műbőr
Tok rugalmassága/keménysége Puha

Méret

Mélység 20 mm
Szélesség 70 mm
Magasság 138 mm
Kód:  JD801m2
Termékszám:  CI-197
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15