Oldal frissítése

CONNECT IT M2 mobiltelefon tok

3,5 41 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT IT M2 mobiltelefon tok

CONNECT IT CI-196 M2

Mindig, mindenhol

Az univerzális tartó nélkülözhetetlen kelléke minden kerékpárosnak. Függetlenül attól, hogy a telefon navigáció, zene miatt, vagy csak egyszerűen szükséges, hogy szem előtt legyen, ez a praktikus telefontartó erre lehetőséget ad. 

A telefon teljesen biztonságban lesz ebben a tokban, hiszen nem csak teljesen átlátszó és kényelmesen kezelhető, hanem vízálló is. 

Átgondolt kialakítás

Az univerzális tartó alkalmas minden telefonhoz, amelynek képátmérője nem haladja meg a tok belső átlóját. Kisebb telefonok esetében a csomag tartalma a hab anyagú bélés, amely segít, hogy a telefon mérete pontosan megfeleljen a tok méretének. 

A praktikusan kialakított rendszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen a kerékpárra helyezd a tartót. Kialakításának köszönhetően a telefon teljesen elforgatható, olyan irányban, amelyre szükséged van.

CONNECT IT CI-196 M2 držák

Tulajdonságok

  • Belső méret: 12 x 6 x 1,5 cm-es vagy kisebb
  • Hab anyagú bélés, kisebb telefonokhoz
  • A kormány átmérője legfeljebb 3,8 cm
  • 360°-ban elforgatható
Kód:  JD801m
Termékszám:  CI-196
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15