Oldal frissítése

CONNECT IT Combo

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT IT Combo

A készlet tartalmaz egy praktikus táblagép tokot, és egy érintőceruzát. Előbbi az olyan készülékekehez készült, amelyek képernyőjánek mérete nem haladj meg a 8" értéket. Tableted karcolódása szinte esélytelen, ugyanis a tok belső fele plüss anyaggal van kipárnázva. Zipzárral zárható a tok, amelynek segítségével készüléked akkor sem esik ki a tokból, ha esetleg fejjel lefelé fordítanád azt. Külön zsebet találsz a különböző kiegészítők tárolására.

A készlet másik eleme a CI-183 érintőceruza, amelyet három okból gofsz nagyon értékelni: elegáns kialakítása, jó fogása és beépített golyóstolla miatt. A stylus minden arra alkalmas érintőképernyővel kompatibilis, és rendkívül pontos vonalakat húzhatsz vele, legyen szó rajzolásról, vagy kézzel írt feljegyzésekről. A golyóstollnak köszönhetően papírra is könnyedén írhatsz vele. A toll 4 cseréhető heggyel rendelkezik.
Műszaki adatok:
Tok méretei:
214 × 144 × 16 mm
Stylus használhatósága:
Minden kompatibilis érintőképernyővel

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Puha
Anyag Neoprén
Kód:  JD515c2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15