Oldal frissítése

CONNECT IT ForHealth CI-500 Fekete

4,6 37 értékelés
3 290 Ft

CONNECT IT ForHealth CI-500 Fekete

CONNECT IT For Health podložka pod myš
 

Koombinálja a kellemest a hasznossal

A kényelmes számítógépes munkához elengedhetetlen a kiváló minőségű egérpad, amelyik lehetővé teszi a precíz irányítást. Az ergonómia is rendkívül fontos tényező, különösen akkor, ha hosszabb időt tölt gépével. Ebben az esetben egy olyan egérpad a legjobb választás, amely memóriahabos csuklótámasszal rendelkezik.

Kényelmes anyag és kivitelezés

A párna, amely az egérpadból emelkedik ki nagyon kényelmes és puha memóriahabból készült, amely alkalmazkodik csuklója formájához. Ennek a csuklótámasznak a használata jelentősen csökkenti a hosszútávú számítógépes munka okozta fájdalmak és egészségügyi problémák, mint például a carpalis alagút szindróma kialakulását.

CONNECT IT For Health podložka pod myš
 
FOR HEALTH logo
 

For Health - az Ön egészségéért

A For Health termékeket szakemberek készítették, hogy lehetővé tegyék az egészségesebb számítógépes munkát. Ezen termékek használata csökkenti az egész napos ülés jelentette terheket és azon egészségügyi problémák kialakulásának valószínűségét, amelyek a nem megfelelő környezetben végzett hosszútávú számítógépes munka során merülhetnek fel.

Tulajdonságok

  • Anyaga: memória hab, gumi, szövet
  • Szín: Fekete

Egyéb For Health termékek

 

Paraméterek

Típus

Felhasználási mód Irodai, Ergonomikus

Tulajdonságok

Anyag Textil, Gumi
További tulajdonságok Csuklótámasszal

Szín

Szín Fekete
Kód:  JD760f4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CI-500
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20