Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CONNECT IT ForHealth CI-498 fekete

4,5 177 értékelés
3 490 Ft

CONNECT IT ForHealth CI-498 fekete


CONNECT IT For Health gélpárna egérhez

Kerüld el a problémákat

Egészségügyi problémákat okozhat, ha sokáig ülünk a számítógép előtt. Akár dolgozol, akár játszol, fontos, hogy nagy hangsúlyt fektess a helyes, ergonomikus használatra. A minőségi székekről nem szoktunk megfeledkezni, de mi a helyzet a kezeiddel? A Carpalis alagút-szindróma egyre gyakoribb probléma, amely elkerülhető egy csuklótámasz használatával.

Kényelem és ergonómia

A memóriahabos alátét rendkívül kényelmes és tökéletesen felveszi a kezed formáját. A támaszt az egeret használó kéz alá helyezzük, úgy hogy az a csukló alatt helyezkedjen el. Ez a pozíció csökkenti a kéz terhelését és biztosítja, hogy mindennap kényelmesen tudd majd használni a számítógépedet. Nem csak kényelmes, de hasznos is.

CONNECT IT For Health gélpárna egérhez

For Health

For Health- a te egészségedért

A For Health termékeket szakemberek tervezték, hogy a mindennapi számítógép-használat egészségesebb legyen. A használatukkal csökkented a test terhelését, amelyet a mindennapi számítógép-használat okoz és ezzel csökkentik az egészségügyi problémákat, amelyek a minőségi és ergonomikus környezet hiányában adódhatnak.

Egyéb For Health termékek

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 11,2 cm
Magasság 2 cm
Mélység 7 cm

Típus

Felhasználási mód Irodai, Ergonomikus

Tulajdonságok

Anyag Textil, Gumi
További tulajdonságok Csuklótámasszal

Szín

Szín Fekete
Kód:  JD760i
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CI-498
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15