Oldal frissítése

CONNECT IT CI-443 HardShell 8" fekete

4,8 22 értékelés
Kiegészítők a termékhez

CONNECT IT CI-443 HardShell 8" fekete

Ochrání váš tablet
 

Ütésekkel és karcolásokkal szembeni védelem

A tok védi a bennetárolt tabletet az ütésektől és karcolásoktól, a belső párnáinak köszönhetően. A tok polipropilén és poliészter anyagokból készült, amelyek szavatolják a termék hosszabb élettartamát.

Praktikus állvány

A toknak van egy praktikus funkciója is, amely lehetővé teszi, hogy a tablet tokját letéve az asztalra, állványként is használassa anélkül, hogy a tabletet a kezében tartaná, mint ahogy az ábra is mutatja.  A partíciót el lehet távolítani, és a tok így nagyobb befogadóképességgel rendelkezhet a nagyobb tableteket számára. (210 × 136 × 20 mm, mielőtt eltávolítaná és / 217 × 152 × 20 mm-es eltávolítása után).

Praktický stojánek
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Műanyag

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  JD812b
Termékszám:  CI-443
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15