Oldal frissítése

CONNECT IT CableFit WINDER 2.5m fehér

4,7 118 értékelés
3 890 Ft

CONNECT IT CableFit WINDER 2.5m fehér

Téged is nyomasztanak az irodában vagy dolgozószobában az összegubancolódott kábelek az asztal alatt? Kábelek bárhova is nézel. Lepotyognak az asztal mögé, hányódnak a földön. Állandóan a megfelelő kábel keresése és az ehhez hasonló tevékenységek nemcsak feltartanak a munkavégzésben, de még ki is hoznak a sodrodból és elrontják az egyébként szépen induló napodat. Az ilyen pillanatokban, más is szeretné kidobni az összes kábelt az ablakon, megoldva a helyzetet egy merész lépéssel. Valószínűleg érzed, hogy nem ez a megoldás, de ha jobban belegondolsz, a létezik megoldás. 

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségű anyagból
  • Elegáns, diszkrét kialakítás
  • Biztonságos és esztétikus menedéke kábelek
  • Időtakarékos, jobb munkaszervezést biztosít


Rakd rendbe a kábeleket és dolgozz nyugodtan, a tiszta asztalon

Mindannyian egyetértünk abban, hogy az összes kábel kidobása az ablakon nem éppen az ideális megoldás. A kábelek fontos szerepet játszanak az életünkben, és egy ideig biztosan nem tudunk még nélkülük meglenni. A jó tulajdonságaik közé tartozik a megbízhatóság, a nagyobb sebességű adatátvitelt és ne elfelejtsük el az egészségügyi szempontokat sem. Az egyedüli hatékony megoldás a már említett problémára a kábelek szervezett, esztétikus elhelyezése - ami lehet egyszerű, funkcionális és nagyon szép.  A CableFit WINDER kábelrendező nem csak egy eredeti kábel tartozék, ami időt takarít meg, de ugyanakkor esztétikailag is feldobja a munkaterületet. A CONNECT IT márkájú elegáns kábelrendező cső kétségtelenül igazi megoldást jelent az összegubancolódott vezetékek problémájára.

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Fehér

Jellemző

Típus Cső
Darabszám a csomagban 1 db

Konstrukció

Teljes hossz 2,5 m
Kód:  JD652d1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CI-679
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10