Oldal frissítése

CONNECT IT BATTLE Combo

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

CONNECT IT BATTLE Combo

A CONNECT IT egérből és egérpadból álló megfizethető szettjének vonzereje legfőképpen a jó ár/érték arányban rejlik. Egy valamire való PC játékos sem nélkülözheti az asztaláról az egér fekete-zöld és az egéralátét fekete-sárga összeillő kombinációját. Ha nem szeretne felesleges tízezreket fizetni a játékhoz szükséges felszerelésekért, a CONNECT IT BATTLE Combo szett a megoldás.

Egy egér a BATTLE szériából

A CONNECT IT BATTLE optikai egér nagyszerű kiegészítő lesz az igényességet kedvelő számítógépes játékosok számára. Összesen hat ergonomikus elhelyezésű gombjával nagy segítség lesz a különböző játékkörnyezetekben történő manőverezéshez. Emellett megállja helyét az operációs rendszerekben végzett munkában is.

Myš ze série BATTLE
 
BATTLE podložka
 

BATTLE egérpad

Az egéralátétet azoknak a játékosoknak tervezték, akik szeretnének kitűnni tartozékaikkal, ezért a megjelenése posztapokaliptikus játékokra emlékeztet, és felületén egy biológiai veszélyt jelző szimbólum található. Nem csak, hogy nagyon jól néz ki, de bárhol veszik is elő, azonnal a figyelem középpontjába kerül.

  • egérpad
  • méretek: 32,0 x 26,5 x 0,2 cm
 

Paraméterek

Méret & súly

Tömeg 110 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer

Érzékelő

Érzékenység 2 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Egyszínű

Szín

Szín Fekete
Kód:  JD760m
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15