Oldal frissítése

CONNECT IT ALIEN SK

4,4 12 értékelés
Kiegészítők a termékhez

CONNECT IT ALIEN SK

Egy játékos megtestesült álma

Egy gaming billentyűzet kötelező kelléke minden számítógép rajongónak. Ez a darab különleges kivitelezéssel és funkciókkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik az irányítást. A nem átlagos funkciók között megtalálható az anti-ghosting (akár 16 egyszerre lenyomott gomb érzékelése), millió színek közül választható háttérvilágítás és a programozható gombok.

Maximálisan testreszabható

A billentyűzet összesen öt felhasználói profilt nyújt, amelyek között az M gombok segítségével válthatsz. A haladóknak korszerű makrók rögzítésére és az 5G gombok használatára van lehetőségük. Ezen felül a WASD billentyűk háttérvilágítással és a jobb tájékozódás érdekében nyilakkal vannak ellátva.

Taktikai szóköz gomb

Bár a szóköz az egyik legnagyobb gomb, a játékosok számára még nagyobbra lett tervezve. Emellett a billentyűzet multimédia gombokkal is rendelkezik, illetve lehetőség van a Windows gombok letiltására is, így megakadályozva a játék véletlen megszakítását, amely igen kellemetlen tud lenni, főleg egy akciójáték közben.

Intelligens kivitel

Ez a darab két kis lábacskával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a kényelem érdekében 2 különböző magasság között válassz. A billentyűzetben található súlyok további kényelmet és stabilitást biztosítanak.

Billentyűzet lelkes játékosoknak

A teljes körű testreszabhatóságnak köszönhetően, ez a billentyűzet ideális választás lehet nagy igényekkel rendelkező játékosoknak. Bár egyik billentyűzet sem tökéletes, rendkívül sokat számít, ha az eszköz személyre szabható: makrókat rögzíthetsz, profilokat menthetsz el, újra feloszthatod a gombokat és beállíthatod a háttérvilágítást. Nem csak a háttérvilágítás színét, de a fényerősségét is állíthatod.

Univerzális csatlakozó

A billentyűzet aranyozott fejű USB csatlakozóval rendelkezik és a kábel hossza 180 cm. Nem kell kompromisszumokat kötnöd a billentyűzeted elhelyezésekor! A hétköznapi játékosok meg lesznek elégedve, hiszen kiváló áron kapnak minőségi készüléket és a haladó felhasználók is értékelni fogják a hihetetlen testreszabási lehetőségeket.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció Szlovák
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Kétsoros széles
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, Programozható billentyűk, Multimédiás gombok

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 48 cm (480 mm)
Magasság 3 cm (30 mm)
Kód:  JD765z1
Termékszám:  CI-991
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05