Oldal frissítése

CONNECT IT ALIEN

4,3 19 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

CONNECT IT ALIEN

Podložka pod myš CONNECT IT ALIEN
 

Ha fontos a kényelem

Az ALIEN egérpad annak a sorozatnak a tagja, melyek tervezésénél a maximális kényelmet vették figyelembe. Llehetővé teszi, hogy a legjobbat nyújtsa, legyen szó munkáról vagy játékról. Ez az egérpad az egyszerű, elegáns kialakítása miatt bármilyen asztalon használható.

Játékosokra szabva

rendkívül vékony, kevesebb, mint 1 mm vastagságú profilnak és a praktikus kivágásnak köszönhetően nem fenyeget a horzsolás veszélye sem, miközben kezét mozgatja. A PVC műanyag felület bármilyen típusú egérrel kompatibilis, növeli azok pontosságát és lehetővé teszi az optikai és lézeres egerek használatát még az olyan problémás felületeken is, mint például a tiszta üveg..

Spodní strana
 
Rozměry
 

Koncentrálj a játékra

Méretei tökéletesek játékokhoz, a mozgásban nem korlátoz az egérpad nagysága, teljes mértékben a játékra koncentrálhatsz! Használat előtt azonban ne felejtse el eltávolítani a fóliát, amelyik az egérpad tapadós felületét takarja. Az ALIEN egérpadot igazi játékosoknak tervezték.

Tulajdonságok

  • Méret: 265 x 230 mm
  • Anyaga: PVC
 
Kód:  JD760f3b
Termékszám:  CI-502
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15