Oldal frissítése

CONNECT IT InCarz Strong Holder

4,7 212 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT IT InCarz Strong Holder

connect IT CI-195 Strong Holder

Praktikus kivitelben

Az átgondolt kivitel lehetővé teszi, hogy a tartó minden 3,5" - 5,7" kijelzőjű mobiltelefonhoz használható legyen. A tartó így használható a legtöbb jelenleg népszerű telefonnal, ráadásul, mivel a belső oldala gumírozott felületű nem kell aggódnod hogy megkarcolódik a telefon váza. Természetesen a mozgatható csuklóval tökéletes szögbe és helyzetbe állítható, majd a helyzet rögzíthető.

Biztonságos rögzítés

Már az első pillantásra sem csak stílusos tartót látsz, feltűnő, modern designnal, de azt is, hogy jól képes tartani a mobil eszközt. A szívókorong egy egyedi, nagyon viszkózus anyagból készül. Használható egyenetlen vagy lélegző felületen is egy speciális alátét és a 3M ragasztó segítségével, így ez a tartó nem csak az üvegre, hanem a műszerfal felületére is felszerelhető.

connect IT CI-195 Strong Holder cup

Paraméterek

Rendeltetés

Használat Mobilní telefony
Rendeltetés Autóba
Umístění držáku Műszerfalra, Szélvédőre

Rögzítés

Uchycení zařízení k držáku Mechanikus

Tulajdonságok

Funkciók Pozícionálható

Kompatibilitás

Készülék max. szélessége 7 cm
Kód:  JD795b
Termékszám:  CI-195
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15