Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CONCEPT ZV1005 Perfect Air Wood

4,3 25 értékelés
12 290 Ft

CONCEPT ZV1005 Perfect Air Wood

Hozz létre kellemesen friss környezetet a Concept ZV1005 Perfect Air Wood párásítóval, amely két eszközt ötvöz egyben - párásítót és aromadiffúzortA párásító legfeljebb 20 m2 méretű helyiségekhez ideális. 2 üzemmód közül választhatsz, maximális teljesítménye pedig 40 ml/h. AConcept ZV1005 párásító egy nagy, 300 ml-es víztartállyal rendelkezik, amelybe kedvenc illóolajod is csepegtetheted, amely segít a kellemes légkör megteremtésében és tested felélénkítésében. Értékelni fogod a LEDszínes háttérvilágítást és a praktikus időzítőt is, amelyet 2, 4 vagy 6 órára állíthatsz be. Ennek a nagy párásítónak köszönhetően a száraz levegő immár a múlté lesz.


LED színes háttérvilágítás

Időzítő

Aroma diffúzor


A Concept ZV1005 Perfect Air Wood párásító legfőbb jellemzői

  • Párásító és aromadiffúzor kombinációja
  • Világos fa modern kialakítás
  • Ideális maximum 20 m2-es helyiségekbe  
  • 2 üzemmód, maximális teljesítmény 40 ml/h
  • 300 ml-es víztartály
  • A nedves környezet segít jobban lélegezni
  • Add hozzá kedvenc illatos olajaid a jobb légkör megteremtéséhez
  • A Concept ZV1005 párásító időzítővel rendelkezik
  • A készülék automatikusan kikapcsol, ha nincs folyadék a tartályban
  • LED színes háttérvilágítás
  • Gőztermelés töltésenként, legfeljebb 12 órán át

Friss és kellemesen illatos környezet

A Concept ZV1005 Perfect Air Wood párásító egy aromadiffúzor és egy párásító kombinációja, amely az egész lakást illatosítja. Modern, világos fából készült kialakításával, biztosan lenyűgöz, amely minden belső teret különlegessé tesz. Ezen felül a változó színű háttérvilágítással kellemesebbé teheted a kikapcsolódás pillanatait. A párásító legfeljebb 20 m2 méretű helyiségekhez ideális. 2 üzemmód közül választhatsz, maximális teljesítménye 40 ml/h. A Concept ZV1005 párásító egy nagy, 300 ml-es víztartályt is tartalmaz, amely akár 12 órán keresztül képes gőzt generálni. Amint a készülékből kifogy a víz, automatikusan kikapcsol.

A párás környezet jobb légzést biztosít

Ha az év folyamán allergiában szenvedsz, vagy gyakori megfázásokkal küzdesz, a Concept ZV1005 Perfect Air Wood párásító ideális lesz számodra. A száraz kellemetlen levegőt hatékonyan nedvesítheti, ennek köszönhetően jobban tudsz lélegezni. A Concept párásító jelentősen csökkenti a légzőszervi megbetegedések, allergiák ésasztma előfordulásának esélyét, amelyek negatív hatással vannak a szervezetre.

Add hozzá kedvenc illatod a tartályhoz

A Concept ZV1005 Perfect Air Wood párásító lehetőséget kínál arra, hogy kedvenc illatos olajad hozzáadd a tartályhoz, amelynek köszönhetően kellemes pihentető pillanatokat élvezhetsz kedvenc könyved illetve sorozatod mellett. Az illóolajok nyugtató és erősítő hatásúak. Például a levendula remekül nyugtatja a testetéselősegíti a gyógyulást. Az eukaliptusz illata segít megszabadulni a kellemetlen fejfájástól, ellazítja a légutakat és általánosan támogatja az immunrendszert. A friss citrus illat javítja a hangulatot és felfrissíti a környezetet. Abszolút rajtad múlik, melyik olajat részesíted előnyben, és adod hozzá a Concept ZV1005 párásítóhoz.

Concept ZV1005 párásító időzítővel

A Concept ZV1005 Perfect Air Wood párásító rendkívül csendes működéssel büszkélkedik, amely lehetővé teszi a készülék elhelyezését az ágy mellett vagy közvetlenül a hálószobában. Semmi sem zavarhat a pihenésben. Nagyszerű segítség egy praktikus időzítő is, amelyet kényelmesen beállíthatsz 2, 4 vagy 6 órára, így alvás közbenis bekapcsolva tarthatod a Concept ZV1005 párásítót.

Perfect Air termékcsalád

A Perfect Air termékcsalád párásítói, páramentesítői, tisztítói és sok más termék gondoskodik elmédről, az egészséges környezetről és a friss levegőről. Ha további hasznos információkat szeretnél megtudni arról, mi okozza a rossz levegőt otthonodban, kattints IDE.

További információk:

Zajszint: 25 dB
Szín: világosbarna fa
Energiafelhasználás: 10 W
Méretek: 160 x 160 x 130 mm
Tömeg: 0,55 kg

Kiegészítők:

Adapter - kábel hossza 1,5 m


Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 20 m2
Mobilalkalmazás Nem
Teljesítményfelvétel 10 W
Víztartály kapacitása 0,3 l
Zajszint 25 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Hideg

Funkciók

Funkció Időzítő, Háttérvilágítás, Automatikus kikapcsolás, Automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), Kettő párásítási fokozat, Aromaterápia (illóolajokhoz)

Szín

Szín Fa

Méret

Mélység 160 mm
Szélesség 160 mm
Magasság 126 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Tartály térfogata 300 ml
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Időzítő, Háttérvilágítás
Szín Fautánzat
Ajánlott szobaméret 20 m2
Kód:  CONZV093
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ZV1005

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05