Oldal frissítése

Concept ZV1000 Perfect Air

4,5 142 értékelés
14 390 Ft

Concept ZV1000 Perfect Air



Hordozható

Ultrahangos

Világít


Mindig tökéletes klíma

Az alacsony páratartalom általában hátrányos a kényelmet tekintve. Ezért jöhet jól a Concept ZV1000 Perfect Air párásító készüléke. Egész évben javítja a páratartalmat. Nyáron például segít az allergia elleni küzdelemben, míg télen a betegségek legyőzésében. Az ideális páratartalom 45-65% között van.

Az ultrahang elvén működik

Az ultrahangos párásító hideg párát termel. A készülék nagy előnye az alacsony energiafogyasztása, ami az ultrahangos párásítók jellemzője. Már egy 12 W teljesítmény mellett is igazán hatékony!

Concept ZV1000 - elsősegély megfázás esetére

Amennyiben nehézkes a légzésed otthonodban, vagy a háztartás egyik tagja asztmás vagy allergiás személy, akkor biztosan értékelni fogod a párásítót. A Concept ZV1000 Perfect Air vonzó kialakításával illik a szobába, a fűtési szezonban pedig különösen hasznos, hiszen ilyenkor az otthoni levegő általában szárazabb. Maximum 15 m2 alapterületű helyiségekhez alkalmas. A víztartály térfogata 700 ml, a készülék 10 órás üzemidővel büszkélkedhet. Emellett két párásítás intenzitásból választhatsz: 40 ml/óra és 80 ml/óra teljesítményszintek közül.

Éjszakai világítás

A Concept ZV1000 stílusos párásító másik vitathatatlan előnye az éjszakai világítás. A fénye nem annyira éles, mint a hagyományos világításé, ezért elsősorban olyan gyermekeknek kedvezhet, akik nem szeretnek a sötétben aludni.


Perfect Air termékek

A Concept termékcsalád számos készüléket kínál a friss és tiszta levegő biztosítása érdekében, így kiélvezheted a jólét pillanatait.




Paraméterek

  • 15 m2-es helyiségekhez alkalmas
  • Teljesítmény: 12 W
  • Víztartály térfogata: 0,7 l
  • Párásítási teljesítmény: 80 ml/óra, 40 ml/óra
  • Zajszint: 30 dB
  • Üzemidő: 7-10 óra
  • 2 párásítás beállítási opció
  • Szín: fehér + átlátszó fehér
  • Kábelhosszúság: 150 cm
  • Világítás

Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 15 m2
Teljesítményfelvétel 12 W
Víztartály kapacitása 0,7 l
Zajszint 30 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Állítható párakibocsátás, Háttérvilágítás

Szín

Szín Fehér

Méret

Mélység 12 cm
Szélesség 12 cm
Magasság 23 cm
Kód:  CONPA395
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ZV1000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15