Oldal frissítése

CONCEPT ZK4022 PERFECT SMILE, rózsaszín

3,5 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT ZK4022 PERFECT SMILE, rózsaszín

Szeretnél csodálatosan ragyogó és egészséges megjelenésű fogakat? A Concept ZK4020 PERFECT SMILE elektromos szájzuhany 3 tisztítási módot kínál a fogközi területek tisztításához, amelyeket az igényeid szerint szabályozhatsz. Egyszerűen tölts vizet a 200 ml-es tartályba, válaszd ki a kívánt módot és megkezdheted a tisztítást. A készletben 3 típusú fej található. Mindent megtekinthetsz a jól olvasható LCD kijelzőn. Az IPX7 védelemnek hála a készüléket folyóvíz alatt is elmoshatod. A Concept ZK4020 PERFECT SMILE szájzuhany ergonomikus markolattal gondoskodik a kényelmes használatról.

3 tisztítási mód

3 fúvóka-fej

LCD kijelző


A Concept ZK4020 elektromos szájzuhany legfontosabb jellemzői

  • Hatékony fogközi higiénia az otthonod kényelméből
  • Modern rózsaszínű színkivitel
  • Ergonomikus kialakítás a kényelmes használat elérése érdekében
  • IPX7 védelmi fokozattal rendelkezik
  • Töltés USB-kábel segítségével
  • 3 mód a fogak és a fogíny tisztításához és ápolásához a szájhigiéniával
  • Egyszerűen töltsd fel a készüléket vízzel
  • Víznyomás: Normal üzemmód 40-90 PSI, Soft üzemmód 20-50 PSI, Pulse üzemmód 15-90 PSI
  • Áttekinthető LCD kijelző
  • Cserélhető fúvóka-fejek (Normal, Orthodontics, Tongue)

Hatékony fogközi higiénia az otthon kényelmében

A ZK4020 fogközti tisztító készülék remekül kiegészíti a mindennapos fogápolást. A szájzuhany sokkal hatékonyabb, mint a fogközi tisztító kefék vagy a fogselyem. Csak annyi a dolgod, hogy megtöltöd a készüléket vízzel és az máris készen áll a használatra. A készülék megtisztítja a fogközi területeket, eltávolítja a lepedéket és kellemesen masszírozza a fogínyt. Rendszeres használatával csökkenthető a fogínygyulladás, a fogkő kialakulása és a fogszuvasodás. Élvezd a fogápolás nagyszerű módját az otthonod kényelmében. A készülék alkalmas a koronával, fogpótlással, híddal és fogszabályozóval rendelkező felhasználók számára is egyaránt.

3 különböző üzemmód a fogak és a fogíny tisztításához és ápolásához 

A Concept ZK4020 PERFECT SMILE elektromos szájzuhany készülék 3 tisztítási üzemmódot kínál, amelyet az egyéni igényeid szerint választhatsz ki. A NORMAL üzemmód ideális a mindennapos általános ápoláshoz, kíméletesen és gyengéden tisztítja meg a szájüreget. Amennyiben érzékenyebbek a fogaid, akkor használd a SOFT üzemmódot, amely valóban gyengéd a fogakkal és a fogínnyel szemben. A PULSE üzemmód ideális az ételmaradékok és a fogkő eredményes eltávolításához.

3 fúvóka-fej a ZK4020 szájzuhanyhoz

A Concept ZK4020 szájzuhany készülék mellé jár 3 típusú fúvóka-fej is. A NORMAL fej nagyszerű az ételmaradékok és lepedék eltávolításához a szájból. A nehezen hozzáférhető szennyeződéseket az ORTHODONTICS fejjel távolíthatod el, amely megszabadul a szennyeződésektől még a fogszabályozó területén is. A TONGUE fejet kimondottan a nyelv tisztításához tervezték, ennek köszönhetően gyönyörűen friss és tiszta leheletet kapsz. A tökéletes és kifogástalan tisztítás fenntartása érdekében javasoljuk, hogy ezeket a fúvóka fejeket 6 havonta cseréld le.

A Concept ZK4020 elektromos szájzuhany kiváló minőséggel és formatervezéssel büszkélkedhet

A Concept ZK4020 szájzuhany lenyűgöz prémium minőségű anyagokból készült modern megjelenésével és ergonomikus markolatával, amellyel komfortosan illik a kézbe. A szájzuhany használata igazán kényelmes. A Concept ZK4020 PERFECT SMILE készülék IPX7 védelmi szabvánnyal készült. A minőségi Li-Ion akkumulátor gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról. Töltése indukciós töltővel történik.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 9 cm
Magasság 22 cm
Mélység 6 cm

Típus

Típus Szájcenter

Tulajdonságok

Intenzitási szintek 3
Ajánlott Koronára, Fogszabályzóra

Tápellátás

Töltési idő 10 óra
Üzemidő (egy töltéssel) 30 nap

Csomagolás

A csomag tartalma Töltőállvány
Kód:  CONUS094
Termékszám:  ZK4022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15