Oldal frissítése

CONCEPT ZK4021 PERFECT SMILE, fekete

3,5 21 értékelés
17 390 Ft

CONCEPT ZK4021 PERFECT SMILE, fekete

Szeretnél szép fényes és egészséges fogakat? A Concept ZK4021 PERFECT SMILE  elektromos szájzuhany 3 fogközti tisztítási módot kínál, amelyeket igényeid szerint választhatsz meg. Egyszerűen töltsd meg a 200 ml-es tartályt vízzel, válaszd ki a kívánt módot, és kezdd el a tisztítást. A csomagban található 3 különböző fúvóka közül választhatsz. Az áttekinthető LCD kijelzőn mindent láthatsz, amire csak szükséged van. Az IPX7 védelemnek köszönhetően a készüléket folyó víz alatt kimoshatod. A Concept ZK4021 PERFECT SMILE elektromos szájzuhany  a kényelmes kezelés érdekében ergonomikusan kialakított fogantyúval van ellátva.

3 tisztítási mód

3 fúvóka típus

LCD kijelző


A Concept ZK4021 elektromos szájzuhany legfontosabb jellemzői

  • Hatékony fogközti higiénia az otthon teljes kényelmében
  • Modern formatervezés fekete színkivitelben
  • Ergonomikus kialakítás a kényelmes kezelés elérése érdekében
  • IPX7 védelmi fokozat
  • Töltés USB kábelen keresztül
  • A fogak és az íny tisztításának és ápolásának 3 különböző módja a szájzuhany segítségével
  • Egyszerűen töltsd fel a készüléket vízzel
  • Víznyomás: Normal üzemmód 40-90 PSI, Soft üzemmód 20-50 PSI, Pulse üzemmód 15-90 PSI
  • Áttekinthető LCD kijelző
  • Cserélhető fúvókakészlet (Normal, Orthodontics, Tongue)

Hatékony fogközti higiénia az otthonod kényelmében


A ZK4021 fogközti higiéniai eszköz nagyszerű kiegészítője a mindennapi fogápolásnak. A fogközti tisztító szájzuhany sokkal hatékonyabb, mint a fogközi kefék vagy a fogselyem. Egyszerűen töltsd meg a készüléket vízzel, és kezdj hozzá a munkához. A készülék gondoskodik a fogközök tökéletes tisztításáról, eltávolítja a lepedékeket, ugyanakkor gyönyörűen masszírozza az ínyt. Rendszeres használatával csökkentheted az ínygyulladás, valamint a fogszuvasodás és a fogkő kialakulásának kockázatát. A szájzuhany használata egy valóban nagyszerű módja annak, hogy az otthonod kényelmében gondoskodhass fogaid egészségéről. A készüléket akkor is használhatod, ha fogkoronád, implantátumod, szájhidad vagy akár rögzített fogszabályozód van.


A fogak és az íny tisztításának és ápolásának 3 módja

A Concept ZK4021 PERFECT SMILE készülék 3 különböző tisztítási módot kínál, amelyeket igényeid szerint választhatsz meg. NORMAL üzemmód gondoskodik a mindennapi általános ápolásról, amely finoman és kíméletesen tisztítja a szájüreget. Ha érzékenyebbek a fogaid, használd a SOFT üzemmódot a fogak és az íny gyengéd tisztításának eléréséhez. A PULSE üzemmód ideális az ételmaradékok és a lepedék hatékony eltávolításához.

3 fúvókatípus a ZK4021 szájzuhanyhoz


A Concept ZK4021 fogászati központ csomagjában 3 fúvókatípus is található. A NORMAL fúvóka kiválóan alkalmas a szájban lévő ételmaradékok és lepedékek eltávolítására. A nehezen hozzáférhető helyeknél használd az ORTHODONTICS fúvókát, amely a fogszabályzó területén lévő maradványok eltávolításában is segíthet. A TONGUE fúvókát kifejezetten a nyelv tisztítására tervezték, ennek köszönhetően gyönyörűen friss és tiszta leheletet kapsz. A tökéletes és hibátlan tisztítás fenntartása érdekében javasoljuk, hogy a fejeket 6 havonta cseréld ki.


A Concept ZK4021 elektromos szájzuhany kiváló minőséggel és formatervezéssel büszkélkedhet

A Concept ZK4021 szájzuhany kiváló minőségű anyagból készült modern kialakításával és ergonomikusan formázott fogantyújával, amely kényelmesen illeszkedik a kézbe, garantáltan elnyeri a tetszésedet. Az elektromos szájzuhany kezelése így valóban nagyon kényelmes. A Concept ZK4021 PERFECT SMILE IPX7 védettségi besorolással rendelkezik. A kiváló minőségű Li-Ion akkumulátor gondoskodik a készülék hosszú távú működéséről. Az akkumulátor töltése indukciós töltővel történik.


Paraméterek

Típus

Típus Szájcenter

Tulajdonságok

Ajánlott Koronára, Fogszabályzóra

Tápellátás

Töltési idő 10 óra
Üzemidő (egy töltéssel) 30 nap

Csomagolás

A csomag tartalma Töltőállvány

Méret & súly

Szélesség 9 cm
Magasság 22 cm
Mélység 6 cm
Kód:  CONUS087
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ZK4021

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15