Oldal frissítése

Concept VZ1440 TITAN CARE

4 820 Ft
3 790 Ft áfa nélkül

Concept VZ1440 TITAN CARE

Csodálatos egyenes vagy hullámos hajra vágysz? A Concept VZ1440 TITAN CARE hajvasaló mindkettőre képes! Akerámia felületkezelés egyenletesen oszlatja el a hőt az egész felületen, amelynek köszönhetően néhány pillanat alatt tökéletes frizurát biztosít. A gyors melegítő rendszernek köszönhetően a Concept VZ1440 hajvasaló 20 másodperc alatt készen áll a használatra, a 80-200 °C közötti hőmérséklet-tartomány pedigminden hajtípushoz ideálissá teszi. A felfüggesztett lapok alkalmazkodnak a haj vastagságához, így nem okoznak sérülést vagy töredezést. 45 perc tétlenség után a Concept VZ1440 TITAN CAREautomatikusan kikapcsol. A Concept márka hajvasalójának segítségével ellenállhatatlan frizurákat hozhatsz létre bármely alkalomra.


Kerámia felület

Folyamatos hőmérsékleti beállítás

Gyors felmelegedés


A Concept VZ1440 TITAN CARE hajvasaló legfőbb jellemzői

 • Concept VZ1440 TITAN CARE hajvasaló időtlen tervezéssel
 • Segítségével egyenesítheted és hullámosíthatod is hajad
 • A hőmérséklet 80 és 200 °C között állítható be
 • Ideális bármely típusú hajhoz
 • A Concept VZ1440 nagyon gyorsan felmelegszik
 • A simítólapok kerámia felülete egyenletesen oszlatja el a hőt az egész felületen
 • Alkalmazkodik a haj vastagságához
 • A Concept VZ1440 hajvasaló felfüggesztett lapokkal rendelkezik
 • Automatikus kikapcsolás 45 perc elteltével
 • Forgó tápkábel
 • Praktikus zár a lapok rögzítéséhez
 • Az akasztó hurok a hajvasaló egyszerű tárolását teszi lehetővé

A Concept VZ1440 TITAN CARE egyenesíti és hullámosítja a hajat

A Concept VZ1440 hajvasaló nélkülözhetetlen segítséged lesz. Használd a hajvasalót káprázatos és ellenállhatatlan frizurák készítéséhez. A Concept VZ1440 hajvasalóval nemcsak kiegyenesítheted hajad, de hullámokat is alkothatsz vele.A 80 és 200 °C közötti hőmérséklet-beállításnak köszönhetően bármely hajtípushoz ideális, miközben a rövidebb hajat illetve frufrut is képes kezelni.

A Concept VZ1440 hajvasaló gyorsan felmelegszik

A Concept VZ1440 hajvasaló  nagyszerű előnyea gyors melegítő rendszer, tehát nem kell sokáig várnod a készülék felmelegedésére. A lapok kerámia felülete egyenletesen oszlatja a hőt az egész felületen, ennek eredményekéntlenyűgöző frizurád lesz. A Concept VZ1440 TITAN CARE hajvasaló tökéletesen egyenes, puha és fényes hajat eredményez.

A Concept VZ1440 TITAN CARE alkalmazkodik a haj vastagságához

Annak érdekében, hogy hajad gyönyörűen egészséges legyen, a Concept VZ1440 hajvasaló felfüggesztett lapokkal rendelkezik, amelyek gyengédek a hajhoz. A lapok a hajvasalás során a haj vastagságához igazodnak, így nem okoznak sérülést vagy töredezést. A nyomás így optimálisan és egyenletesen oszlik el.

Első a biztonság 

A használat közbeni biztonságról az automatikus kikapcsolási mód gondoskodik, amely 45 perc tétlenség után aktiválódik. A Concept VZ1440 hajvasalókényelmes használatát forgó tápkábel biztosítja, amely könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé. A Concept hajvasaló lapjai praktikus zárral rendelkeznek, ennek köszönhetően könnyű tárolni. Annakérdekében, hogy a Concept VZ1440 TITAN CARE hajvasaló mindig kézközelben lehessen, a praktikus akasztóval egyszerűen felakaszthatod.

További információk:

Folyamatos hőmérséklet-beállítás 80-200 °C-os tartományban
Automatikus kikapcsolás 45 perc elteltével
Fogyasztás: 43 W
Tápkábel hossza: 165 cm
Méretek: 330 × 35 × 40 mm
Tömeg: 300 g
Szín: matt szürke


Paraméterek

Tulajdonságok

Simítólapok anyaga Kerámia
Lapok felületi kezelése Kerámia
Max. hőmérséklet 220 °C
Min. hőmérséklet 80 °C
Lapok szélessége 27 mm
Teljesítmény 43 W
Bemelegedési idő 20 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Különleges funkciók Mozgó simítólapok, Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Biztonsági zár, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Más

Kábel hosszúsága 1,65 m
Szín Szürke

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONZV730
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VZ1440

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB33