Oldal frissítése

Concept VV5750 TITAN CARE

4,1 13 értékelés
8 590 Ft

Concept VV5750 TITAN CARE

A Concept VV5750 TITAN CARE hajszárító ideális segítség lesz számodra a gyönyörűen fényes és puha haj elérésében. A hajszárító ionizátorral rendelkezik, amely sokkal jobb eredményeket biztosít. Ennek köszönhetően a haj csodálatosan fésülhető, egészséges és fényes lesz. A hajszárító 3 hőmérsékleti szintet és 2 légáramlási sebességet kínál, a frizura rögzítéséhez pedig a COOL SHOT funkciót használhatod. A Concept VV5750 TITAN CARE hajszárító alkalmazásakor biztosíték gondoskodik védelmedről. A hátsó rácsot kényelmesen eltávolíthatod és megtisztíthatod. Használd a Concept hajszárítót minden alkalomra frizurád elkészítéséhez.


3 teljesítményszint

COOL SHOT funkció

Ionizáló


A Concept VV5750 TITAN CARE hajszárító legfőbb jellemzői


  • A hajszárító 3 hőmérsékleti szintet és 2 légáramlási sebességet kínál
  • A Concept VV575 hajszárítót nagy, 1600 W-os teljesítmény jellemzi
  • Ionizálóval rendelkezik a még jobb eredmények elérése érdekében
  • A COOL SHOT funkció a frizura rögzítésére szolgál
  • Gyönyörűen egészséges hajat biztosít, amelyet nagyon könnyű fésülni
  • A Concept VV5750 hajszárítóhoz koncentrátor is tartozik
  • Biztosíték gondoskodik védelmedről
  • Kényelmesen eltávolíthatod és megtisztíthatod a hátsó rácsot
  • Praktikus akasztó



Segítség a mindennapi frizura elkészítésében

A Concept VV5750 hajszárító nélkülözhetetlen segítség a frizura mindennapi elkészítésében. A nagy, 1600 W-os teljesítmény tökéletes eredményeket garantál. 3 hőmérsékleti szint és 2 légáramlási sebesség közül választhatsz, így pillanatok alatt tökéletes frizurád lehet. Sőt, a koncentrátort is használhatod, amely a levegőáramot a kívánt helyre irányítja. A Concept VV5750 hajszárító COOL SHOT funkcióval is büszkélkedik, ennek köszönhetően tökéletes rögzítést nyújt a frizurának.

Concept VV5750 hajszárító ionizálóval

Gyönyörűen fényes, ugyanakkor puha hajra vágysz? Megmutatjuk, hogyan csináld. Csupán egy ionizálóra van szükséged, amely a Concept VV5750 hajszárító részét képezi. Szárítás során az ionizáló ionokat küld a hajra, amelyek nedvességgel látják el, miközben csökkentik a statikus elektromosságot és megakadályozzák a haj károsodását. Az eredmény szép és egészséges haj, amelyet rendkívül könnyű fésülni.

Első a biztonság

Védelmed érdekében a Concept VV5750 TITAN CARE hajszárító alkalmazásakor biztosíték gondoskodik a készülék túlmelegedéséről és az ebből következő károsodásokról. A hátsó rácsot kényelmesen eltávolíthatod és megtisztíthatod, majd a praktikus akasztó segítségével a Concept VV5750 hajszárítót felfüggesztheted.

További információk:

Fogyasztás: 1600 Watt
Kábel hosszúsága: 160 cm
Méretek: 150 × 82 × 270 mm
Tömeg: 450 g
Szín: matt szürke


Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 600 W
Sebességfokozat 3
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,6 m
Tartozékok Koncentrátor

Szín

Szín Szürke

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONVV723
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VV5750

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15