Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CONCEPT VT8100 Oszlop hősugárzó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT VT8100 Oszlop hősugárzó

A Concept VT8100 hősugárzó ventilátor nem csak a szoba tökéletes felmelegítéséről gondoskodik, hanem emellett az otthonod modern, dizájnos kiegészítése is lehet. A ventilátor prémium minőségű PTC fűtőelemekkel rendelkezik, amelynek hála kifogástalanul melegíti fel a lakást a hidegebb napokon illetve kellemesen felfrissíti fel a melegebb napokon. A legjobb teljesítményt egy maximum 20 m2-es helyiségben nyújtja. A ventilátor 3 teljesítményszinten működik, ezek az alacsony, közepes és magas teljesítmény (5-35°C-os tartományban). Elérhető az ECO üzemmód is, ahol a Concept VT8100 ventilátor automatikusan állítja be a megfelelő teljesítményszintet a kívánt hőmérséklet eléréséhez a helyiségben. A készülék 24 órás időzítővel is büszkélkedhet.

Melegít és felfrissít

ECO mód

Oszcillálás


A Concept VT8100 hősugárzós ventilátor főbb jellemzői

  • Hősugárzós ventilátor modern dizájnnal
  • A Concept VT8100 felmelegíti és felfrissíti a szobát
  • A készülék kiváló minőségű PTC fűtőelemeket használ
  • 3 szintű teljesítménybeállítást kínál 5-35 °C hőmérséklettartományban
  • Külön ventilátor funkció 2 légáramlási sebességgel
  • A ventilátor ECO üzemmóddal és 24 órás időzítővel rendelkezik
  • Az oszcillálás aktiválásának lehetősége
  • Intuitív vezérlés a felső panellel és a távirányítóval
  • Jól olvasható LCD kijelző az aktuális értékek megjelenítésével
  • A Concept VT8100 alkalmas a max. 20 m2-es helyiségekhez
  • Túlmelegedés elleni védelemmel
  • Automatikus kikapcsolás véletlen felborulás esetén
  • Szín: fekete

A Concept VT8100 felmelegíti és felfrissíti a szobát 

A Concept VT8100 hősugárzó oszlopventilátor lenyűgöz modern, fekete-fehér színű megjelenésével, amely csodálatosan egészíti ki az otthonod belső terét. A LED kijelzőnek köszönhetően minden funkció jól átlátható. A minőségi PTC fűtőelemek gondoskodnak a szoba tökéletes felmelegítéséről, vagy ha szükséges, a felfrissítéséről. Az ideális teljesítmény érdekében maximum 20 m2-es szobákba alkalmas.

Üzemmódok beállításának lehetősége

A lehető leggyorsabb hőeloszláshoz a Concept VT8100 ventilátor oszcillálás funkciót alkalmaz, ezt szükség szerint aktiválhatod. A forró nyári napokon minden bizonnyal örömmel fogadod a két külön ventilátor sebességet. Ez ugyanis frissítően hűti le a helyiséget. A Concept VT8100 ventilátort kényelmesen szabályozhatod a készülék tetején található vezérlőpanellel és a távirányítóval is. Használhatod az alacsony, közepes vagy magas hőmérsékletbeállítást 5-35°C között. Továbbá a készülék energiatakarékos ECO móddal is rendelkezik, amelynek során a ventilátor automatikusan állítja be az ideális teljesítményszintet, így megőrzi az általad kiválasztott hőmérsékletbeállítást.

Concept VT8100 könnyű használattal

A ventilátor egészét vezérelheted manuálisan a felső panellel vagy használhatod a távirányítót is. Mivel mindegyik funkciónak megvan a saját gombja, a készülék használata nagyon könnyű és intuitív. Egyszerűen beállíthatod rajta a kívánt üzemmódot, az időzítőt, elindíthatod az oszcillálást vagy aktiválhatod a gyermekzárat. A kiválasztott programot és az értékeket a Concept VT8100 tiszta LED kijelzőjén tekintheted meg.

A Concept ventilátor működése teljesen biztonságos

A Concept VT8100 hősugárzó ventilátor használata valóban biztonságos. Túlmelegedés elleni védelemmel érkezik és automatikusan kikapcsol, hogyha véletlenül felborulna. Bizonyára értékeled majd a komfortos szállítását is, ez alacsony tömegének és praktikus fogantyújának tulajdonítható. A házán egy praktikus tárolóhelyet is kialakítottak a távirányító számára.

Méretek:
85,5 × 32 × 20,3 cm

Tömeg:
6,7 kg

Energiafogyasztás:
2000 W


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos, Fűtőventilátor

Alkalmas

Alkalmas Lakásba, Házba, Nyaralóba, Garázsba, Műhelybe

Anyag

Anyag Kerámia, Műanyag

Tulajdonságok

Elhelyezés Földre
Tulajdonságok Elektronikus vezérlés, LED kijelző, Gyerekzár, Oszcilláció
Energiafelhasználás 2 200 W
Fűtési teljesítmény 2 200 W
Teljesítményszintek száma 3
Zaj 49 dB(A)

Funkciók

Funkciók Felborulás elleni védelem, Biztosíték, Gyerekzár, Időzítő, LED kijelző, Termosztát, Távirányító, Ventilátor, Hőmérséklet szabályozás

Szín

Szín Fehér, Fekete

Méret

Magasság 85,5 cm
Szélesség 32 cm
Mélység 20,3 cm

Szín

Szín Fehér, Fekete
Kód:  CONVT810
Termékszám:  VT8100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15