Oldal frissítése

CONCEPT VT8100 Oszlop

76 490 Ft
60 230 Ft áfa nélkül

CONCEPT VT8100 Oszlop

A Concept VT8100 hősugárzó ventilátor nem csak a szoba tökéletes felmelegítéséről gondoskodik, hanem emellett az otthonod modern, dizájnos kiegészítése is lehet. A ventilátor prémium minőségű PTC fűtőelemekkel rendelkezik, amelynek hála kifogástalanul melegíti fel a lakást a hidegebb napokon illetve kellemesen felfrissíti fel a melegebb napokon. A legjobb teljesítményt egy maximum 20 m2-es helyiségben nyújtja. A ventilátor 3 teljesítményszinten működik, ezek az alacsony, közepes és magas teljesítmény (5-35°C-os tartományban). Elérhető az ECO üzemmód is, ahol a Concept VT8100 ventilátor automatikusan állítja be a megfelelő teljesítményszintet a kívánt hőmérséklet eléréséhez a helyiségben. A készülék 24 órás időzítővel is büszkélkedhet.

Melegít és felfrissít

ECO mód

Oszcillálás


A Concept VT8100 hősugárzós ventilátor főbb jellemzői

 • Hősugárzós ventilátor modern dizájnnal
 • A Concept VT8100 felmelegíti és felfrissíti a szobát
 • A készülék kiváló minőségű PTC fűtőelemeket használ
 • 3 szintű teljesítménybeállítást kínál 5-35 °C hőmérséklettartományban
 • Külön ventilátor funkció 2 légáramlási sebességgel
 • A ventilátor ECO üzemmóddal és 24 órás időzítővel rendelkezik
 • Az oszcillálás aktiválásának lehetősége
 • Intuitív vezérlés a felső panellel és a távirányítóval
 • Jól olvasható LCD kijelző az aktuális értékek megjelenítésével
 • A Concept VT8100 alkalmas a max. 20 m2-es helyiségekhez
 • Túlmelegedés elleni védelemmel
 • Automatikus kikapcsolás véletlen felborulás esetén
 • Szín: fekete

A Concept VT8100 felmelegíti és felfrissíti a szobát 

A Concept VT8100 hősugárzó oszlopventilátor lenyűgöz modern, fekete-fehér színű megjelenésével, amely csodálatosan egészíti ki az otthonod belső terét. A LED kijelzőnek köszönhetően minden funkció jól átlátható. A minőségi PTC fűtőelemek gondoskodnak a szoba tökéletes felmelegítéséről, vagy ha szükséges, a felfrissítéséről. Az ideális teljesítmény érdekében maximum 20 m2-es szobákba alkalmas.

Üzemmódok beállításának lehetősége

A lehető leggyorsabb hőeloszláshoz a Concept VT8100 ventilátor oszcillálás funkciót alkalmaz, ezt szükség szerint aktiválhatod. A forró nyári napokon minden bizonnyal örömmel fogadod a két külön ventilátor sebességet. Ez ugyanis frissítően hűti le a helyiséget. A Concept VT8100 ventilátort kényelmesen szabályozhatod a készülék tetején található vezérlőpanellel és a távirányítóval is. Használhatod az alacsony, közepes vagy magas hőmérsékletbeállítást 5-35°C között. Továbbá a készülék energiatakarékos ECO móddal is rendelkezik, amelynek során a ventilátor automatikusan állítja be az ideális teljesítményszintet, így megőrzi az általad kiválasztott hőmérsékletbeállítást.

Concept VT8100 könnyű használattal

A ventilátor egészét vezérelheted manuálisan a felső panellel vagy használhatod a távirányítót is. Mivel mindegyik funkciónak megvan a saját gombja, a készülék használata nagyon könnyű és intuitív. Egyszerűen beállíthatod rajta a kívánt üzemmódot, az időzítőt, elindíthatod az oszcillálást vagy aktiválhatod a gyermekzárat. A kiválasztott programot és az értékeket a Concept VT8100 tiszta LED kijelzőjén tekintheted meg.

A Concept ventilátor működése teljesen biztonságos

A Concept VT8100 hősugárzó ventilátor használata valóban biztonságos. Túlmelegedés elleni védelemmel érkezik és automatikusan kikapcsol, hogyha véletlenül felborulna. Bizonyára értékeled majd a komfortos szállítását is, ez alacsony tömegének és praktikus fogantyújának tulajdonítható. A házán egy praktikus tárolóhelyet is kialakítottak a távirányító számára.

Méretek:
85,5 × 32 × 20,3 cm

Tömeg:
6,7 kg

Energiafogyasztás:
2000 W


5,0
6 vásárló értékelte
100 %
vásárló ajánlja
0,87 %
Alacsony reklamációs arány

Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Fűtőventilátor

Tulajdonságok

Energiafelhasználás 2 200 W
Fűtési teljesítmény 2 200 W
Teljesítményszintek száma 3
Zaj 49 dB(A)
Elhelyezés Földön
Tulajdonságok Elektronikus vezérlés, Időzítő, Gyerekzár
Kód:  CONVT810
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VT8100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB10