Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CONCEPT VS5140 Oszlop ventilátor

4,0 15 értékelés
55 990 Ft

CONCEPT VS5140 Oszlop ventilátor

Főként a meleg nyári napokon, amikor a munkahelyen vagy otthon a szellőztetés szinte a lehetetlenséggel egyenlő, a CONCEPT VS5140 oszlop ventilátor nagy segítségnek bizonyul. Az 50 W-os teljesítményérték biztosítja szervezetednek az igazi felüdülést. A hatásosabb légkeringés érdekében lehetőséged van bekapcsolni a hasznos oszcillációt. A ventilátor légkeverési sebességénekszabályozásához összesen 3 sebességszint áll rendelkezésre. A praktikus távvezérlő kényelmes és egyszerű ki- és bekapcsolást kínál. A Concept ventilátor funkcionálás közbeni zajszintje 46 dB. 


3 mód

Oszcilláció

Modern design


A Concept VS5140 oszlopventilátor főbb jellemzői 

  • Könnyű kezelés és karbantartás biztosítja a kényelmet 
  • Nagyon csendes működés
  • A ventilátor zajszintje nem haladja meg a 46 dB-t
  • A Concept VS5140 ventilátor 3 üzemmódot és 3 légáramlási sebességet kínál
  • A Concept ventilátor egyszerűen kezelhető
  • Távirányítóval rendelkezik
  • Digitális kijelző érintésvezérléssel
  • Az oszcilláció garantálja a hűtött levegő hatékonyabb elosztását a helyiségben
  • Elegáns kialakítás
  • Stabil alap
  • Időzítő a nagyobb működési kényelemért

Concept VS5140 ventilátor elegáns, lapátok nélküli kialakítású

A Concept VS5140 oszlopventilátor első látásra lenyűgöz a modern kialakításával, amely gyönyörűen kiegészíti a helyiség bármely belső terét. A CONCEPT VS5140 ventilátor óriási előnye a lapátok nélküli üzemelési rendszer, amely biztonságosabb különösen azon szobákban, ahol kisgyerekek vagy kisállatok vannak. A stabil alap biztosítja a maximális biztonságot működés közben. A ventilátor nagy teljesítményű, 50 W teljesítményfelvétellel, ami pillanatok alatt kellemes környezetet biztosít.

Concept VS5140 ventilátor oszcilláció funkcióval rendelkezik

Concept VS5140 ventilátor összesen 3 légáramlási szintet és hasznos oszcillációs funkciót kínál, aminek köszönhetően pontosan oda fordíthatod a készüléket, ahol szükséged van rá. Az oszcillációs funkció a helyiség tökéletes légkeringését is biztosítja.A ventilátort időzítő mechanizmussal szintén ellátták, akár 15 órás beállítással. A beállított idő letelte után a Concept VS5140 ventilátor automatikusan kikapcsol. 

Concept VS5140 ventilátor 3 üzemmóddal

Concept VS5140 ventilátor összesen 3 üzemmódot kínál, amelyeket pontosan az igényeidnek megfelelően választhatsz ki. Rendelkezik éjszakai móddal is, amely 30 percenként csökkenti a légáramlást, hogy alvás közben ne hűlj ki. Ha kellemes szellőt szeretnél, válaszd a Természetes szellő módot, amely folyamatosan változtatja a fújás intenzitását, ennek köszönhetően imitálja a természetes légáramlást. Pihenj és élvezd a hűsítő pillanatokat. Használhatod az alapmódot is, amely folyamatosan hűt a beállított hőmérsékletre.

Concept VS5140 ventilátor egyszerűen kezelhető

Élvezni fogod a Concept VS5140 ventilátor könnyű kezelhetőségét a kezelőpanel használatával. Használhatod a praktikus távirányítót is, amelynek köszönhetően a készülék az ágyból vagy a kanapéról vezérelhető. Könnyedén beállíthatod a légáramlás kívánt intenzitását, a forgást, időzítést vagy üzemmódot. A jól látható LED-kijelzőn ellenőrizheted az összes beállítást.

További információk a Concept VS5140 ventilátorról: 

Oszcillációs szög: 70° ± 5°
Légáram sebesség: 2 m/s
Levegőmennyiség: 6,01 m3/min.
Maximális zajszint: 46 dB
Energiafogyasztás: 50 W
Feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50 Hz
Tápkábel hossza: 140 cm
Méretek: 24,5 x 24,5 x 97 cm
Tömeg: 3300 g
Anyag: műanyag
Szín: sötétszürke


Paraméterek

Tulajdonságok

Maximális zajszint 46 dB
Teljesítményfelvétel 50 W
Sebességfokozat 3
Funkciók Oszcilláció, Időzítő, Éjszakai mód
Tulajdonságok Kijelző, Lapát nélküli
Csomag tartalma Távirányító
Függőleges oszcilláció 75 °
Minimális magasság 97 cm
Maximális magasság 97 cm

Típus

Típus Oszlop

Szín

Szín Szürke
Kód:  CONVE362
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VS5140

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15